Київський райсуд Одеси обрав запобіжний захід одному з підозрюваних у замаху на вбивство одеського активіста Віталія Устименка.

Цю інформацію повідомили у прес-службі ГУНП в Одеській області, передає корепондент УНН.

В повідомлені йдеться, що затриманого підозрюють у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15, п.12 ч.2 ст.115 КК України.

За версією слідства, двоє підозрюваних та невстановлена особа 5 червня на вулиці Фонтанська дорога напали на громадського активіста. Чоловіки нанесли потерпілому декілька ударів колюче-ріжучими предметами. Завдяки тому, що активіст відбивався, він залишився живим. Після побиття, потерпілого одразу доставили до лікарні.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Таким чином, розглянувши клопотання правоохоронців, суд обрав підозрюваному у замаху на вбивство запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави" поліція

Нагадаємо, що в Одесі, на місцевого лідера руху "Автомайдан" Віталія Устименка напали невідомі люди. Хлопець отримав ножове поранення від двох чоловіків спортивної зовнішності. Користувач Facebook Олег Шпак опублікував на своїй сторінці відповідне відео.

"Намагалися потрапити ножем в нирки. Пробили мені сідницю. Нападали ззаду", - пояснив потерпілий Устименко на відео.

Відзначається, що зловмисники могли його чекати біля редакції "Громадського телебачення", де потерпілий перебував до атаки.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", в Одесі стався цинічний напад на відомого громадсько-суспільного діяча міста. Невідомі напали з ножем на активіста Автомайдану, члена Ради громадського контролю та журналіста "Общественное.Одесса" Віталія Устименко.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що на сесії в Одеській міській раді відбулася бійка між активістом "Автомайдану" і охоронцями мерії. Конфлікт виник через те, що депутати міськради дозволили підприємцю Калініну забрати нежитловий будинок на Ланжероні (район Одеси).