Цікава історія сталася в одному з одеських банків: тут взяли на роботу нову співробітницю, і поки вона проходила стажування, вирішила даремно часу не гаяти і винести касу. Так, дівчина викрала з відділення 100 тисяч гривень.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції Одеської області. Правоохоронці порушили проти одеситки кримінальну справу.

Так, слідство встановило, що 24-річна дівчина відгукнулася на оголошення про роботу. Щоб зателефонувати в установу, вона купила нову сімку, а на співбесіді назвалася іншим ім'ям. Як так вийшло, що дівчину допустили до стажування не отримавши жодних документів - загадка. Протягом чотирьох днів вона стажувалася під наглядом колег, а на п'ятий ті побачили, що у новенької все виходить, і довірили попрацювати на касі самостійно. Ну, дівчина і вирішила не витрачати часу даремно, і впускати можливість. Прихопивши кругленьку суму, панянка була така.

У повідомленні правоохоронців також наголошується, що ця героїня вже не раз світилася у справах про майнові злочини. В результаті вона зізналася, що вкрадені гроші вона витратила на дорогі гаджети і погашення боргів. Розслідування триває. Одеситці загрожує тюремне ув'язнення на термін від трьох до шести років.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, зустрітися з обманом можна навіть під час пошуку роботи через спеціальні агентства.

Як повідомляв портал Знай.uа, Габріела Малік, 41-річна уродженка Молдови, була оголошена в розшук співробітниками поліції Тернополя. Жінку звинувачують у шахрайстві в особливо великих розмірах.

Також портал Знай.uа писав, що у київських ріелторів з'явилася нова схема шахрайства. Копи затримали уродженку міста Харків, яка під приводом здачі в оренду житла на території міста Києва обманом відбирала у громадян кошти.