В Італії подекуди можна помітити листівки, розвішані на стовпах та стінах приміщень, із досить дивним змістом. На них зображений ліквідований нещодавно ватажок терористів так званої "ДНР" Олександр Захарченко.

"Contro il terrorismo. Zakharchenko Eroe immortale" – йдеться в підписі до його фото, що в перекладі з італійської означає: "Проти тероризму. Захарченко безсмертний герой".

Листівки такого змісту, зокрема, розклеєні на рекламних стендах на вулицях Риму.
Поки що не вдалося встановити, хто ініціатор і автор цих листівок, втім представники ЗМІ вже мають намір звернутися за коментарем щодо цієї ситуації до дипломатичних установ.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще


Як відомо, раніше у Франції був відкритий так званий репрезентативне центр "ДНР". Відкриття цього центру було оскаржено, однак суд відмовив у його ліквідації.


Дивіться: Реакція Росії на вбивство Захарченка


Нагадаємо, російська співачка дала вказівку терористам "ДНР" на Донбасі.
Як повідомляв Знай.ua, українка, яка потрапила у полон до бойовиків на третьому місяці вагітності, розповіла про нелюдські знущання, які їй довелося пережити.
Також Знай.ua писав, терористи на Донбасі озброїлися новим крупнокаліберним агрегатом.