Мешканка України, яка потрапила у полон до бойовиків на третьому місяці вагітності, розповіла про нелюдські знущання, які їй довелося пережити.

Про історію постраждалої дівчини на своїй сторінці в Facebook пише Олександра Матвійчук - глава організації "Центр громадянських свобод" та координатор громадської ініціативи "Євромайдан SOS".

"Минулого тижня я говорила з людиною, якоу взяли у полон у ОРДЛО два місяці тому. Вона показувала мені свої покалічені струмом ноги. І вже рік знаходиться на розгляді Кабміну закон про військових злочинців. Він встановлює відповідальність за злочини проти людства і військові злочини у відповідності з міжнародним правом. Без цього закону ми в ситуації, коли за всі роки війни суд виніс лише один вирок за військові злочини", — розповіла Матвійчук.

Волонтер також виклала в мережу розповідь українки, над якою бойовики знущалися як могли.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Я просила мене не бити, говорила, що вагітна. Вони сказали, що "дуже добре, що укроповский дитина помре", — розповідала жінка.

Постраждала згадує, як окупанти наносили удари всім, чим тільки можна: ногами, прикладами, бронежилетами.

"Били по всіх частинах тіла. Об мене гасили бички. Мені, тому що я дивилася і кричала, коли били інших, зав'язали очі скотчем. Я на той момент була на третьому місяці вагітності, і в результаті побиття у мене почалася кровотеча. Я втратила свідомість", — згадала пережитий жах постраждала.

Нагадаємо, як відбувалося роззброєння "батальйона", "замкомбата" в якому був скандальний російський письменник Захар Прилєпін.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", для того, аби підняти бойовий дух терористам так званої донецької "народної республіки", бойовики притягли на передову нібито вдову загиблого ватажка Олександра Захарченка.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що після смерті Захарченка Прилепін не зміг втримати язика за зубами.