У мережі обулікували візитку так званого учасника "Кубанської казачої асоціації" якого відразу ж підняли на сміх користувачі всесвітньої павутини.

Сама візитка, як і перерахування "козацьких нагород" на ній повеселила користувачів Twitter.

Так, на візитці відзначено, що російський казак Шмавон Айказович є унікальний орденоносцем. Зокрема, він є "повним кавалером орденів Єрмака, повним кавалерів орденів Георгіївських хрестів, орден Суворова, Платого, Кутузова, Нахімова, Ушакова і т.д. ".

Проте судячи з останніх прізвищ казак відзначавися шаленими заслугами на флоті, адже Нахімов є великим полководцем-адміралом.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"З такою візиткою в будь-який ресторан пустять ...", - з іронією пишуть в коментарях.

"Швейцаром", - безжально додає інший користувач.

Разом з тим варто відзначити, що історики, які аналізують походження слова "козак" розповідають про величезну кількість теорій.

Так, деякі польські дослідники вважали, що воно пішло від ім’я відомого ватажка, котрого звали Козак і котрий майстерно боровся з татарами; або що найменування походить від слова "коза", бо козаки були дуже хитрими і могли пролізти будь-куди.

Також відзначається, що козаки стали неповторним істричним явищем не лише в українській історії, але й у світовій, адже нібе у світі ви більше не знайдете військового утворення з такою ж організацією.

Суспільство без поліції та без в’язниць.

Мабуть вам це здається неможливим проте у багатотисячному товаристві не було поліції та наглядачів за законом, як це було у всіх великих містах того часу.

Проте закони на Січі були досить жорстокими. За крадіжку чи вбивство одного з побратимів, козак не те що платив життям, а робив це в доволі жорстокій формі: його могли поховати живцем разом з небіжчиком, або бити кийками, що часто закінчувалось фатально.

Перша Республіка

Тогочасну Запорізьку Січ по праву можна назвати першим політичним утворенням з ознаками держави, вона була цілком незалежною, що підтверджується частими візитами дипломатів від різних європейських країн.

Козаки і бойовики воюють між собою в "ЛНР".

Нагадаємо, Мазепу виправдали після століть анафеми.

Як повідомляв "Знай.ua", божевільна фанатка Путіна влаштувала дикий скандал в автобусі через українську мову.

Також "Знай.ua" писав, що клоуни Путіна станцюють на весіллі європейського міністра.