Днями в ефірі російського пропагандистського каналу показали програму "Час покаже" куди зателефонувала жінка, яка представилася киянкою. Жінка нібито ридала від горя і благала Росію про допомогу через "захоплення" церков.

Кремлівська плакальниця представилася Юлією Олександрівною, яка дзвонить "матері міст руських" та розповіла жахливу історію.

Чисто поржать)

Geplaatst door Сергей Запорожский op Woensdag 26 september 2018

Уривок відеозапису програми на своїй сторінці в Facebook опублікував Сергій Запорізький.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Ми вже готуємося боронити Києво-Печерську лавру, всі монастирі. Будь ласка, допоможіть! Ми всі, моя сім'я, ходимо в Введенський монастир, ми належимо до української, нехай, православної церкви, але Московського патріархату. Ми вже домовилися, що якщо все буде захоплено — ми раз у рік будемо добиратися через Лісабон або через Варшаву в Москву і там будемо сповідатися і причащатися. Тому що ми тут дуже страждаємо", — звернулася за допомогою до окупантів Юлія.

У мережі російську передачу з нещасною "киянкою" підняли на сміх.

"Памахите! Ми не можемо сповідатися священикам Київського патріархату, нам потрібен тільки Мацковский поп на посаді не нижче майора:)", "Що знову, як у 2014, раніше плакала про російську мову, тепер про церкви?", "Я ржу. В студії по сусідству записували?"; "Навіть слово Лісабон знає. Дійсно, найкоротший шлях до москви"; "Раз гроші є такий гак робити, то все не так погано в Україні", — коментують відео.

Відзначимо, що останнім часом почастішали провокації з боку противників надання автокефалії Українській православній церкві. Люди, які видають себе за парафіян Московського патріархату, заявляють про розкольництво і порушення своїх прав.

Нагадаємо, необґрунтоване звинувачення висунув російський політолог Сергій Кургінян - він заявив, що Україна намагається вирішувати проблему з конфліктом на Донбасі силовими методами.

Як повідомляв портал "Знай.uа", відомий російський коментатор і журналіст Василь Уткін отримав величезний гонорар від "Першого каналу" за коментування одного матчу.

Також "Знай.uа" писав, на популярному російському каналі вийшов ролик приурочений до 200-річчя з Дня народження "великого реформатора Олександра ІІ. Ведучий прямим текстом розповів, що російські люди не були готові до "свободи" і хотіли б залишитися "рабами".