7 жовтня в Україні всі учні вітатимуть своїх педагогів з професійним святом. А вибір подарунка завжди гостро стоїть у нашому суспільстві, починаючи від виборутого, що презентувати до суперечок щодо доцільності дарування.

Втім, більішсть шкіл дотримуються традицій вітання.

Давайте розберемось, що варто, а що не варто презентувати педагогу у цей день.

ОДЯГ

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Це точно не подарунок на день учителя, адже вважається досит інтимним. Такі речі краще дарувати родичам, дітям.

Якщо вже дуже хочеться, то можна презентувати вчителю якийсь яскравий аксесуар, шарфик або хустку.

ПАРФУМИ ТА КОСМЕТИКУ

Ці речі дуже індивідуальні, а тому в якості презента вчителю навряд чи гарна ідеяю Єдиний виняток, якщо ви добре знаєте, чому віддає перевагу людина.

ПРИКРАСИ

Подарунок не з дешевих. Тому не лише вчителю буде не зручно його прийняти, але мало хто з батьків підтримає цю ідею.

ГЕЛЬ ДЛЯ ДУШУ, КОСМЕТИКА ДЛЯ ВАННИ

Дуже сумнівний подарунок для будь-якої людини, який не є членом вашої родини. Тим більше для вчителя. Шампунь, дезодорант, гель для душу в якості подарунка може бути розцінений як натяк на те, що непогано б вам помитися. Так що - однозначно, ні.

АЛКОГОЛЬ

В якості подарунка викладачеві пляшка хорошого вина або коньяку підійде тільки в одному випадку - якщо це подарунок колезі. Якщо учні дарують вчителю алкоголь, це виглядає більш ніж дивно. Краще виберіть хороший чай або каву.

Щодо гарних подарунків, найприємніше кожному вчителю буде увага та вдячність її учнів. Тому можна зробити щось своїми руками, як приклад, що ви багато чого навчилися у стінах рідної школи. Або ж, як варіант, зробіть оригінальний подарунок, наприклад відеозвернення до вчителя.

Нагадаємо, українцям розповіли, скяльки вихідних у них буде в жовтні та головні свята місяця.

Як повідомляв портал Знай.ua, у школах придумали новий спосіб заробити на дітях.

Також Знай.ua писав про те, що обіцяні школам мільйони чиновники вирішили "зекономити".