Політична реклама, як і будь-яка інша реклама, неабияк набридла українцям. Всі міста України завалені білбордами з багатообіцяючими слоганами. Але іноді, навіть набридла політична реклама може принести позитивні емоції.

Так українські політики, нардеп від "Опозиційного блоку" Олександр Вілкул, і лідер партії "Основа", нардеп Сергій Тарута, нереально зганьбилися з рекламою.

Журналіст Денис Казанський розмістив знімок на своїй сторінці в Twitter.

Популярні новини зараз
Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"Борд в Лисичанську. Вілкул лізе з Тарути. Яка шикарна інсталяція. Борд треба було б зрізати та передати в музей української політики, якщо б такий був", - зазначив він.

"Зате є музей української корупції, що взагалі-то одне і те ж!", "Якось пропала депутат-фантаст Королевська. Де її білборди з пенсіями по 10 000 євро і зарплатами по 15 000?" - пишуть в інтернеті.

Варто відзначити політична реклама нардепа Сергія Тарути і Олександра Вілкула не вперше потрапляє в курйозну ситуацію.

Так нещодавно у соцмережі потрапив епічний знімок реклами партії "Основа" з портретом Тарути. На сусідньому білборді зображено портрет колишнього прем'єр-міністра Ізраїлю Голди Меїр і цитата з її виступу:

"Ми хочемо жити. Наші сусіди хочуть бачити нас мертвими. Це залишає не так багато простору для компромісу".

Відповідне фото опубліковано на сторінках спільноти "Баба і кіт" у Facebook.

"Там просто не дописано – основа корупції", "А десь далеко сумує самотній Вілкул", - коментують фото в мережі.

Але Вілкулу пощастило ще менше, прямо під білбордом з його портретом була розміщена реклама медичної клініки, яка надає послуги в боротьбі з гемороєм. При цьому слоган з реклами медичних послуг у даному контексті виглядає як політичний.

Коли розміщення бордів правильне

Geplaatst door Баба і кіт op Dinsdag 11 september 2018

Нагадаємо, використання російських пропагандистських конструктів вже стало відмінною рисою "Оппоблока". Так, український олігарх і політик Юрій Бойко неодноразово заявляв, що Росія не є агресором і окупантом по відношенню до України.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Верховній Раді України 20 вересня відбулося щорічне послання Петра Порошенка. Не всіх присутніх президент України зміг зацікавити.

Також "Знай.uа" писав, депутат Євген Мураєв вважає, що Порошенко програє у другому турі всім, крім кандидата від південного сходу.