В Одеського аеропорту нещодавно з'явився новий логотип. Написи на ньому викликали непорозуміння – і не тільки зображення, а й самі гасла, які на думку користувачів повертають місто в бандитську епоху.


Символ аеропорту - тепер морська хвиля, яка повторює обриси даху нового терміналу і є водночас написом "мама", а гаслом — "Мир вам".

"Якщо чесно, я не плачу над зображеннями. І не сміюся. Майже нейтральне ставлення. Але! Одеса-мама? Ви серйозно? Романтика Мішки-Япончика і бандитської епохи, яка так і не закінчилася? Більше ніяких асоціацій — аналогій на думку? Ну, блін же!" — поскаржилася на сторінці у Facebook журналістка Зоя Казанжи.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще


Керівництво летовища навпаки – хизується ребрендінгом і вважає, що у такий спосіб змогли передати "дух Одеси". Хоча в кожного своя правда, але у коментарях до фото радості ніхто не проявив, критикують за суперечливі ініціативи.


Дивіться: Одеський аеропорт провів масштабний ребрендинг


Нагадаємо, Ніцой жорстко розкритикувала Зеленського.
Як повідомляв Знай.ua, дизайнер з "ЛНР" спровокувала справжній скандал у мережі.
Також Знай.ua писав, тролейбус-запліднювач перелякав всіх жінок у Львові.