Упродовж минулої доби, 28 вересня, ситуація в районі проведення операції залишалася контрольованою Об'єднаними силами. Про це передає прес-центр штабу ООС.

Російські окупанти 34 рази відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому ворог 6 разів застосовував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Донбас
Донбас

Противник вів прицільний вогонь із ствольної артилерії калібру 122 мм, мінометів калібру 120 та 82 мм, озброєння бойових машин піхоти, зенітних установок, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Ранкове зведення на 07:00 29 вересня 2018 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення Упродовж минулої доби, 28 вересня,...

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще
Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Vrijdag 28 september 2018

Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил в районі населених пунктів Сизе, Станиця Луганська, Кримське, Новотошківське, Золоте, Золоте-4, Катеринівка, Троїцьке, Новолуганське, Авдіївка, Мар'їнка, Новотроїцьке, Павлопіль, Гнутове та Лебединське.

Донбас
Донбас

По позиціях наших військ у районі Гнутового на Приазов'ї окупанти надвечір нанесли артилерійський удар. Також двічі протягом дня ці опорні пункти, та один раз – позиції Об'єднаних сил поблизу Новолуганського на Світлодарському напрямку ворог обстрілював із мінометів 120-го калібру.

Наші опорні пункти в районі Новолуганського та Гнутового також потрапили під вогонь мінометів 82-го калібру.

Повідомляється, що в ході бойових дій четверо військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення.За даними розвідки, протягом доби двох окупантів знищено та 7 поранено.

Донбас
Донбас

Від початку доби ворог двічі обстріляв позиції Об'єднаних сил з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї в районі населених пунктів Новозванівка та Луганське. Втрат серед українських бійців немає.

Нагадаємо, скандальна співачка з РФ дала вказівку терористам на Донбасі.

Як раніше передавав Знай.ua, Прилепін розповів, як замислився про вбивство президента.

Також Знай.ua писав, що бойовики притягли на передову нібито вдову загиблого ватажка Олександра Захарченка.