Скандально відомий російський письменник Захар Прилєпін, що воював у рядах бойовиків "ДНР" і втік з Донбасу, розповів, як колись міг убити президента Російської Федерації Бориса Єльцина.

В інтерв'ю російському виданню терорист розповів, що колись працював в охороні.

"Я був залучений зі своїм відділенням ОМОНу в якості охорони під час його виступу і стояв в одному метрі від нього, і у мене в куртці був пістолет. На прицілі не тримав, але з деякою іронією подумав, що треба ж, президент стоїть поруч, а у мене пістолет в руці", - розповів Прилєпін.

Цікаво, але разом з тим бойовик не посоромився наполегливо підкреслити, що він є затятим супротивником терору":

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"Я людина служива і навіть політичних опонентів в таких ситуаціях не бачу в якості своєї мети. Є робота, а є політичні погляди. Я противник терору".

Нагадаємо, як відбувалося роззброєння "батальйона", "замкомбата" в якому був скандальний російський письменник Захар Прилєпін. Варто відзначити, що за наказом Москви ліквідувати "розвідувально-штурмовий батальйон полку спецпризначення" 1-го АК "ДНР" почав у кінці серпня ще ватажок донецьких терористів Захарченко.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", для того, аби підняти бойовий дух терористам так званої донецької "народної республіки", бойовики притягли на передову нібито вдову загиблого ватажка Олександра Захарченка.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що після смерті Захарченка Прилепін не зміг втримати язика за зубами. Російський пропагадистский рупор, псевдописьменник донецької "народної республіки" Захар Прилепін, який воював проти української армії на Донбасі, проговорився про те, що вбитий нещодавно ватажок терористів Олександр Захарченко до Донбасу брав участь ще у двох війнах.