Нещодавно зник і знову з'явився! Захар Прилепін, зробив по Донбасу гучну заяву. Терорист висловив сумніви в реінтеграції ОРДЛО.

Прилепін врозказав, що Донбас вже ніколи не буде в складі України. Вся економіка окупованих територій і всі люди працюють на Росію. Все до цього було заздалегідь сплановано і підготовлено. Не може бути й мови про повернення Донбасу під керування української влади.

Інтерв'ю Захара Прілепіна

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"На даний момент такий варіант не розглядається. Він просто неможливий. Росія забагато вклала в цей різноманітних ресурсів. Навіщо їх чотири роки було вкладати? Щоб потім реінтегруватися? Це безглуздо. Вся економіка Донбасу вже заточена на Росію. Та й занадто багато змістовних економічних речей у бік України були обрубані", - упевнений росіянин.

Також він заявив, що Україні не готова вести повномасштабну війну. Для цього нічого не зроблено з української сторони. Всі бої більше показові, ніж реальні, по суті війна для Донбасу закінчена.

"Судячи з усього, українська сторона не готова до продовження військових дій. Принаймні, серйозних. Вони, звичайно, там псують нерви місцевим жителям, але ні про яке масштабне настанні навіть мови не йде", - заявив він в інтерв'ю

Чи це так? Стане відомо в найближчому майбутньому, але Прилепін дав явно зрозуміти куди йде Донбас. Будемо чекати відповіді від української сторони.

"Знай.иа" повідомляв раніше: Донецьк трясе: бойовики оточили "батальйон Прілепіна", чутні вибухи і постріли. Роззброєння "батальйони", "замкомбата" в якому був скандальний російський письменник Захар Прилєпін, відбувається в готелі "Прага".

Як стало відомо "Знай.иа" після смерті Захарченко Прилепін не зміг втримати язик за зубами. Російський пропагадистский рупор, псевдописатель донецької "народної республіки" Захар Прилепін, який воював проти української армії на Донбасі, проговорився про те, що вбитий нещодавно ватажок терористів Олександр Захарченко до Донбасу брав участь ще в двох війнах.