Одеські ЗМІ опублікували фото шокуючих наслідків збройного нападу на інкасаторів, який стався 28 вересня ввечері на вулиці Софіївській, внаслідок чого було тяжко поранено двоє людей.

Правоохоронці повідомляють, що інцидент трапився близько 20:00 в центрі Одеси, на вулиці Софіївській, на перехресті з вулицею Торговою.

Унаслідок зухвалого пограбування здобиччю злочинців стали 3,5 мільйона гривень.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Після нападу розбійники зникли з місця злочину на автомобілі Lexus. За інформацією копів, інкасатори зазнали нападу у момент, коли вивозили гроші з розташованого тут пункту обміну валют.

В Одесі введено оперативний план "Сирена", з різних районів міста повідомляють про посилені поліцейських патрулях, прискіпливо оглядають вулиці.

Нагадаємо, у п'ятницю, 21 вересня, стало відомо про зухвалий напад невідомих зловмисників на авто інкасаторів у Одесі.

У поліції повідомили, що в Одесі по вулиці Семінарській двоє невідомих, озброєних травматичними пістолетами, напали на автомобіль фірми, яка обслуговує термінали поповнення рахунку.

Як наслідок, двоє інкасаторів отримали серйозні поранення. Окрім того, викрадена велика сума грошей, більше 200 тисяч гривень.

Розбійники втекли на авто марки "Опель", повідомляють копи.

З метою виявлення місця знаходження злочинців правоохоронцями було введено оперативний план "Сирена" на території Одеси.


Як повідомляв раніше Знай.ua, у Дніпрі розшукують чорний Mitsubishi Lancer з номерами "Свадьба" і невідомих, які напали на ВАЗ 2106 і, погрожуючи пістолетом, відібрали у чоловіків, які знаходились в салоні півмільйона гривень.

Пограбування сталося 13 серпня на вулиці Космічній. Про це повідомляє Інформатор.

За попередньою інформацією очевидців, двоє чоловіків на "шістці" їздили по торгових точках і збирали гроші за продані товари. Коли вони забрали виручку в сигаретному кіоску на зупинці на вулиці Космічній і збиралися їхати за наступною адресою, на них було скоєно напад.


Також Знай.ua писав про те, що Національний банк України для інкасаторів змінив правила поводження зі зброєю, збільшивши їм бойову міць.