Відомий український боксер Олександр Усик заявив, що Крим не український і не російський. Про це він сказав в ефірі телеканалу "112 Україна".

На запитання: "Чий Крим?" - Усик відповів: "Божий... Це по-справжньому".

Боксер зазначив, що після анексії Криму відвідувати півострів стало незручно, але він продовжує підтримувати стосунки з друзями, які живуть там.

"Незручно їздити, якісь межі з'явилися, розбіжності між людьми, злість якась. Це катастрофа... Природно, у мене є мої внутрішні переживання... У мене велика кількість друзів, тренер мій живе там, мій перший тренер, мій клуб... Природно, я не перестаю з ними спілкуватися або їздити туди, тому що у мене там поховані мої предки", – заявив Усик.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Олександр Усик
Олександр Усик

Нагадаємо, раніше абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (15-0, 11 КО) і почесний чемпіон WBC Тоні Белл (30-2-1, 20 КО) вперше зустрілися в рингу. Сталося це в Лондоні на стадіоні "Уемблі" перед боєм між британцем Ентоні Джошуа та росіянином Олександром Повєткіним.

Бій Усик - Белл буде проходити в Манчестері 10 листопада. На кону стоятимуть чемпіонські пояси WBC, IBF, WBO і The Ring, якими володіє українець.

Олександр Усик
Олександр Усик

Також раніше ми писали, що Олександр Усик та його дружина Катерина займаються вихованням трьох дітей: синів Кирила і Михайла, а також дочки Єлизавети.

Боксер не раз відзначав, що для нього на першому місці стоїть якісну освіту його малят. Користувачі захопилися Олександром, як батьком.

Олександр Усик
Олександр Усик

Також ми повідомляли, що абсолютний чемпіон у важкій вазі Олександр Усик (15-0, 11 КО) та чемпіон світу за версією WBA в легкій вазі Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) увійшли в топ-10 рейтингу кращих боксерів незалежно від вагової категорії, складеного авторитетним порталом BoxRec.

Ломаченко опинився на четвертій позиції, а Усик - на сьомий.

Нагадаємо, Усик і Ломаченко потрапили в топ кращих боксерів світу.

Як раніше повідомляв "Знай.иа" Усик у Лондоні провів битву поглядів з Джошуа.

Також раніше портал "Знай.иа" передавав, Усик і Белл вперше зустрілися на рингу.