Крим знову накрила чергова отруйна хвиля, назріває екологічне лихо. Жителі скаржаться на погане самопочуття та не знають, як вберегтися від цієї напасті.

Про це пише на сторінці в Twitter користувач "RoksolanaToday&Крым".

"Армянськ. місто-катастрофа тудей. сьогодні теж кислотна атака на місцідіти йдуть в сад-школу і дихають сірчаною і щеменделєєвзнає якою кислотою. вся проблема на місці! Забирайте дітей! влітку буде повний кінець цієї історії вже ...", - пише блогер.

У коментарях під постом люди пишуть, що не лише страждають через погане повітря та кислотні дощі, а й є проблеми з водою, після вживання якої людям стає погано.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Підкажіть, чи завод розпочав роботу? Вдень повітря було свіже, а зараз знову хімічний запах. Анонімно, будь ласка!"

"Тхне нереально", - скаржаться місцеві мешканці.

"Ось такі хмари сьогодні над Перекопом. Видно як йде випаровування і перетворюється в такі неприродні райдужні хмари ... може, у страху очі і велікі.Но це абсолютно виправдано в місті-катастрофи, адже тут крім погоди, нічого не змінилося", - додає "RoksolanaToday&Крым".

Нагадаємо, екологи в Криму б'ють на сполох. Катастрофа на півострові, пов'язана із діяльністю заводу "Титан", не лише не зупинена, а й набирає нових обертів.

Як повідомляв портал Знай.ua, одне з сумнівних досягнень України в цьому році - потрапляння в десятку найбільш неекологічних країн світу. Україна посіла дев'яте місце в антирейтингу за смертністю від забруднення повітря.

Також Знай.ua писав про те, що 6 вересня, стало відомо, що українські правоохоронці виявили прихований нелегальний трубопровід, по якому постачали воду в окупований Росією Крим.

Додамо також, що на Донбасі люди масово злягли з отруєнням. Як згодом виявилось, в окупованій Макіївці закінчився злор та гроші, тому воду частково знезаражували марганцем, що викликало погане самопочуття у багатьох жителів.