У Верховній Раді гучний скандал, народний депутат з матами накинувся на журналіста, який хотів почути відповідь на питання, що хвилює увесь народ. Але не судилося, замість відповіді, почув купу образ на свою адресу.

Про це розповів та показав підписник Telegram-каналу "ХК" ZhaydnyyPetya.

Так депутат Олег Барна жорстко послав журналіста, який хотів дізнатися, чому той кнопкодавить.

"Депутатська скотина, Барна, кнопкодав, загрібає відкати і просто добре живе. А всіх, хто ставить питання - сміливо посилає.

Олег Степанович - а на..й ВИ, такий гарний, там потрібен?", - коментує автор відео.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Дивіться: Як народний депутат своєрідно дає пояснення журналістам

Нагадаємо, українці ледь не лінчували скандальну подружку Януковича. Колишня регіоналка Олена Бондаренко розлютила українців новою порцією пропагандистської маячні на одному з російських телеканалів стосовно української мови та про утиски російськомовних в Україні.

Як повідомляв портал Знай.ua, у переліку потенційних кандидатів на крісло майбутнього президента все більше нових прізвищ, щоправда їх обличчя нам всім давно знайомі – переважно, через участь у численних скандалах, котрі подекуди просто на межі здорового глузду. Приміром, як народний депутат Олег Барна, якого українці добре запам'ятали переважно через "трояндовий екшн" із Арсенієм Яценюком у стінах ВР.

Також Знай.ua писав про те, що українських депутаток жорстко розкритикували за несмак. Незважаючи на свій статус, не всі політики вміють правильно одягатися, а гроші при тому витрачають такі, про які прості українці можуть лише мріяти.

Дивіться: Депутат Барна побивсяіз ативістами під Радою