Скандально відома екс-регіоналка Олена Бондаренко розлютила українців новою порцією пропагандистської маячні на одному з російських телеканалів.

Скандальна подружка Януковича завела тираду про нібито утиски прав російськомовних в Україні.

"Порушуються права не російськомовних громадян України. Вони можуть бути вірменами, грузинами, українцями, росіянами, білорусами – ким завгодно. На одному Донбасі ще до війни було зареєстровано 133 національності. І мовою спілкування, і рідною для цих людей була, звичайно ж, російська. Коли говорять про те, що нібито російська – це мова національної меншини – це брехня", – розповіла Бондаренко.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Окрім того, Бондаренко оскандалилась новим "перлом" про пропаганду українських ЗМІ.

"Очевидну брехню заносять і в соціологію, коли задають людям питання:"Якау мову ви вважаєте рідною?" Люди дезорієнтовані ЗМІ, що державна мова і є рідною, тому вказують українську, – уточнила колишня "регіоналка".

Такі нахабні заяви російської запроданки вкрай обурили українців.

"Дуже неприємна особа!!!", "Продажна шмара", "Яка огидна пика!!!", "Знову все переплутала!", "Сама при..бнута на голову ексрегіоналка", "Сволота запроданська! Ти ще заплатиш за все! Продалася упирю", "Шмара", "Яка ж вона паскуда противна", "Це ж треба так любити гроші, щоб так брехати. Так вона за дерев’яні скаже, що її мама бендеровка. Засланий козачо", "Тупа кобила! Ти себе чуєш??? Дрянь рашинська!!!", – вибухнули люттю українці у соціальних мережах.

Нагадаємо, екс-депутатка від "Партії регіонів" Олена Бондаренко вибухнула новим ударом антиукраїнської пропаганди на росЗМІ.

При цьому, увагу громадськості привернули не тільки її бредні, але і зовнішність. Про що свідчать численні повідомлення в соцмережах.


Як писав раніше Знай.ua, колишня регіоналка одіозна Олена Бондаренко на російських пропагандистських телеканалах продовжує поливати Україну брудом.

Досить активний підйом патріотизму на території України вивів Олену Бондаренко з себе. Посилення патріотичних настроїв вона цинічно виправдала так званою спробою Сполучених Штатів Америки відірвати українське суспільство від "русского единства". Про це пише портал "Політека".


Також Знай.ua писав про те, що екс-прем'єр України Микола Азаров, який втік до Росії, вибухнув черговою порцією антиукраїнської пропаганди у росЗМІ.