Екс-депутатка від "Партії регіонів" Олена Бондаренко вибухнула новим ударом антиукраїнської пропаганди на росЗМІ.

При цьому, увагу громадськості привернули не тільки її бредні, але і зовнішність. Про що свідчать численні повідомлення в соцмережах.

Користувачі соціальних мереж звернули увагу на обличчя Бондаренко, яке ймовірно підправив пластичний хірург.

Бондаренко буквально вивів з себе підйом рівня патріотизму на території України. Значне посилення патріотичного настрою вона назвала спробою Сполучених Штатів Америки відірвати українське суспільство від "русского единства".

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Таку гучну заяву було зроблено екс-регіоналкою у зв'язку з бажанням України нарешті отримати автокефальну церкву. Також їй не припало до душі значне зростання поваги до людей, які захищають країну і українська мова.

"Ви якось розберіться, шановні, де у вас і хто сепаратист! По суті за сепаратизм в церковній сфері можна зараз усіх, хто проголосував за цей законопроект, скільки їх там, от їх зараз можна за цією статтею і пускати", - заявила соратниця Януковича.

Нагадаємо, напередодні виборів, український політик Юлія Тимошенко мабуть вирішила максимально розташувати до себе народ, але вийшло у неї тільки викликати бурю обурення своїм занадто відвертим вбранням.

Надбанням мережі стало пікантне фото, на якому Тимошенко позує з глибоким декольте. Опублікувала його на своїй сторінці в Facebook журналіст Жанна Жукова.

Жукова похвалила Тимошенко за хорошу фізичну форму, але багато користувачів з нею не погодилися. Вони пишуть, що якщо вкрасти стільки ж, скільки Юля, то можна виглядати в рази краще.

Нагадаємо, "бабушка" Тимошенко раптово вирішила блиснути грудьми.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" жінки з "Батьківщини" вирішили підсидіти Юлію Тимошенко.

Також раніше портал "Знай.uа" сообщал, що українці прийшли в лють від нових політичних ігор Юлії Тимошенко. Лідер "Батьківщини" вдається до такого саботажу, який не використала навіть "Партія регіонів", коли та була в опозиції.