Екс-прем'єр України Микола Азаров, який втік до Росії, вибухнув черговою порцією антиукраїнської пропаганди у росЗМІ.

Микола Азаров

Колишній соратник Януковича вважає, що Україна перебуває в окупації.

"У окупації тієї абсолютно екстремістської частиною, яка становить незначну частину українського суспільства, це як би галицький у нас такий конгломерат, який включив в себе всіх абсолютно націоналістів, усіх абсолютно радикалів. Але ось сказати, що вся Україна - південь - схід, Донбас, навіть центральна частина - розділяє ось такі переконання, значить серйозно помилятися ", - заявив він у ефірі одного з пропагандистських телеканалів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Я не випадково вжив таке слово" окупація"- так, реально країна зараз окупована, і те, що творить цей режим ... Якби він працював на плюс, ну наприклад, пенсії б росли, зарплати, люди жили краще, будувалися б заводи, фабрики , міста розвивалися, дороги, можна було б сказати, що так, Україна обрала такий шлях, дай бог, вперед і з піснями. Однак усі бачать, що все відбувається навпаки, країна руйнується, то який же це тоді режим? Ясно, що цей режим колоніальний , ясно, що цей режим окупаційний ", - додав Азаров.

Колишній соратник президента-втікача також вважає, що вибори в Україні було сфальсифіковано.

Нагадаємо, у вівторок, 18 вересня, пресі стало відомо про те, що Генпрокуратура України викликала на допит колишніх соратників Януковича.

Серед них - екс-генпрокурор Віктор Пшонка та його син Артем, екс-нардеп Юрій Іванющенко та син екс-прем'єр-міністра Миколи Азарова Олексій.


Як повідомляв Знай.ua, у вівторок, 18 вересня, відбулося судове засідання в Оболонському районному суді Києва.

Під кінець засідання екс-президенту Віктору Януковичу дали можливість виступити з останнім словом у справі про його державну зраду та визначилися з датою.

Віктор Янукович
Віктор Янукович


Також Знай.ua писав про те, що екс-депутатка від "Партії регіонів" Олена Бондаренко вибухнула новим ударом антиукраїнської пропаганди на росЗМІ.