У вівторок, 2 жовтня, стало відомо, що у Донецькій області українські військові ліквідували бойовика "ДНР" Артема Сідорова по кличці "Харза".

Про це повідомив офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан "Штірліц" на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Артем

"Бойовик був родом із міста Селідове Донецької області", - написав український військовослужбовець.

Наголошується, що операція з ліквідації бойовика "Харзи" відбулася в понеділок, 1 жовтня.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"200 бригада 1 жовтня 2018 року поповнилася черговим бійцем, Сідоров Артем "Харза" з Селідове. Все буде Україна, і перемога за нами!", - уточнив Штефан.

Артем

Geplaatst door Anatoliy Shtefan op Dinsdag 2 oktober 2018

Тим часом у зоні військового конфлікту на Донбасі військовослужбовці України вирішують проблему з провокаціями з боку бойовиків завдяки оригінальному "заспокійливому" - крупнокаліберному кулемету ДШК. Така інформація з'явилася в профілі у Facebook прес-центру Операції об'єднаних сил.

"Заспокійливе - 12,7". Саме так називають на одній з бойових позицій підрозділів Об'єднаних сил в Луганській області у Трьохізбенці військові України крупнокаліберний кулемет ДШК.

"Ми застосовуємо "Заспокійливе - 12,7" тоді, коли існує пряма загроза нашим службовцям або мирним громадянам. Найчастіше після наших перших пострілів ворог закінчує стрілянину і відразу ж запитує режим припинення вогню. До того ж, наша крупнокаліберна зброя відмінно заспокоює снайперів. Адже після ряду наших черг за їх "лежбищем" там навіть травинка не зростає", - відзначають в прес-службі.

Нагадаємо, що у підрозділах "Л/ДНР" ліквідовано мінімум 62 бойовика, і ще 126 найманців отримало поранення різного ступеня тяжкості.

Як повідомляв портал Знай.uа, скандальну правду про "амбітні плани" загиблого ватажка "ДНР" Олександра Захарченко розкрив його колишній радник Олександр Казаков.

Також портал Знай.uа писав, що у Донецьку впіймали "наступника" Захарченко.