Заяви пана Стерненко про погрози на його адресу – це наклеп і спроба уникнути відповідальності. Таку думку висловив голова Соціалістичної партії України Ілля Кива в ефірі телеканалу «Еспрессо».

«Я завжди відповідаю за всі свої слова і ніколи від них не відмовляюся. Я сказав, що коли прийду до влади, то зберу всю грязь з цієї землі і закопаю її в яму. Пан Стерненко запитав: чи може він вважати себе брудом? Це вирішувати йому. Якщо він зараховує себе до бруду, то – звичайно, так», – прокоментував голова СПУ.

І.Кива уточнив, що був раніше знайомий з паном Стерненко, однак його думка про цю людину є суб'єктивною, заснована на інших фактах і діях. При цьому сьогодні Стерненко намагається маніпулювати громадською думкою і інтерпретує слова в своїх інтересах.

«Маніпуляція і інтерпретація сьогодні – це лише бажання винних уникнути відповідальності. А моє завдання навести порядок в цій країні, відновити дію законів. Я не маю наміру піддаватися на провокації і відповідати на записки людей, які звинувачуються в злочинах і намагаються втекти від правосуддя, зображуючи жертву», – підкреслив І.Кива.

Як повідомив лідер СПУ, він 1 жовтня перебував на допиті в Головному слідчому управлінні в якості свідка щодо незаконних дій деяких громадян, пов'язаних зі зміщенням мера м.Полтави. Там же був присутній Стерненко, який скористався ситуацією і спробував піднести сказане І.Кивою як погрозу на його адресу. Відповідну «заяву» Стерненко розмістив на своїй Facebook-сторінці. При цьому він не надав відео-аудіо матеріалів, а
також будь-яких інших документів, що підтверджують факт погроз.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Як повідомлялося, Стерненко проходить як підозрюваний у справі про вбивство людини. Зокрема, він завдав ножові поранення несумісні з життям нібито нападнику на нього. У той же час Стерненко виходив у прямий ефір в Facebook, замість надання медичної допомоги.