Сьогоднішній день відмінно підходить всім, чия робота залежить від вітру. Раніше це були в основному мельники. Але зараз це можуть бути хіба що люди, чия професія пов'язана з вітровою енергетикою або ж ті, хто ходить під вітрилом. А для інших людей сьогодні є кілька заборон, щоб не накликати біду, і кілька порад.

Якщо ви брали в борг якесь кухонне начиння, наприклад сковорідку, каструлю, тарілку або навіть чашку, то порожньою її повертати сьогодні не можна, інакше у вашому посуді теж буде порожньо. Те саме можна сказати і щодо сумок. Також в Астафіїв день після миття рук не можна струшувати воду, руки потрібно витирати, щоб не наплодити чортів. Ця заборона пов'язана з давньою легендою, коли чорт, який впав з неба і залишився на самоті, попросив військо у Бога. Тоді Бог порадив йому опустити руки воду і струсити, у нього буде стільки чортів, скільки вийшло бризок.

Не можна, щоб за вашим столом сиділо 13 чоловік, краще покличте сусідів або ще когось. Як і інші повір'я, пов'язані з числом 13, переносить нас до біблійного сюжету таємної вечері, де тринадцятою людиною був Іуда. Взагалі в цей день відбувається багато обманів, люди багато грішать, а в світ підкидає ілюзії. Тому день енергетично дуже важкий. Також краще обмежити любовні контакти, щоб уникнути розчарувань. Не даруйте людям подарунків і не приймайте їх самі, не з'ясовуйте відносини і не починайте сварок.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Що ж потрібно сьогодні робити? Потрібно обов'язково провітрити весь одяг на вулиці, підставити його під сонячні промені або прожарити на морозі, в залежності від погоди. Будинок потрібно окурити ялівцем, звіробоєм або полином від нечистих сил. А вікна і дзеркала вимити розчином зі святою водою. Увечері запаліть в будинку свічку.

Крім того, слід прислухатися до свого організму. Якщо у вас напружена шия, значить на ній висять зайві обов'язки, міняйте професію або мету в житті. Дискомфорт в спині значить, що вам потрібно більше відпочивати, а в ногах - до зміни способу життя на більш активний. Якщо затиснуті руки, зробіть щось, про що давно мріяли.

Дитина, народжена сьогодні, пройде в житті багато випробувань. Народженим в цей день слід носити нефрит.