Місцеві мешканці міста Керч скаржаться на те, що за останні роки місто почало активно рушитися. Вони стверджують, що доріг і порядку немає, крім того, руйнують те, що будувалося роками.

Місцеві жителі згадують останнього українського мера Керчі Осадчого та анонімно залишають свої думки в пабликах Керчі.

Відповідна публікація була розміщена в Twitter.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Керч

Більше того, люди побоюються, що Керч може спіткати доля Армянська і місто вже знаходиться на межі екологічної катастрофи.

Керч

Так, одним з факторів, який наближає її, є видобуток отруйного піску з Нижньо-Чурбашского хвостосховища. Саме туди близько 50 років звозив відходи жалізорудний комбінат.

Видобуток цього піску заборонено через те, що миш'як і фосфор можуть потрапити в Чорне море, проте виїмка токсичного ґрунту триває.

У ході проведеного розслідування з'ясувалося, що пісок звідти досі вивозиться фурами безпосередньо з багатого токсичними речовинами сховища.

"Екологи б'ють на сполох – адже на півострові всього дві точки техногенного впливу. Одна – Армянськ - вже вийшла з під контролю. Другу в Керчі ще можна запобігти", - сказано в розслідуванні.

При цьому на комбінаті запевняють, що дамба ціла і неушкоджена. Кримські екологи переконані, що руйнування дамби може призвести до масштабної екологічної катастрофи. Підхоплені течіями отруйні речовини швидко розповсюджуватись уздовж чорноморського узбережжя, що приведе до загибелі флори і фауни на сотні кілометрів.

Нагадаємо, у мережі показали кадри "закриття" пляжного сезону в окупованому Криму. Безлюдні кримські пляжі в черговий раз показали "велич" Росії.

Як повідомляв "Знай. ua", хімічні викиди на кримському заводі "Титан" не призводять до розвитку небезпечних захворювань.

ТакожЗнай. ua" писав, що у мережі показали нові фото "втомленого" Кримського мосту.