Харківська обласна прокуратура опублікувала відео, на якому затримуються підозрювані у корупційних злочинах на неодноразовому побитті громадян підземки.

Про це повідомляють ЗМІ.

На кадрах опублікованого відео можна помітити, як троє силовиків заводять чоловіка у кімнату для поліції та починають його нещадно бити. Відзначається, що спочатку його били ногами та руками, проте зголом "правоохоронці" використали палицю та стілець.

Варто відзначити, що вчора стало відомо, що в Харкові силовики затримали чотирьох поліцейських - майора, лейтенанта і двох сержантів - за підозрою в нападах на пасажирів підземки і отриманні хабарів.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Крім того за даними слідства вони неодноразово безпідставно зупиняли на станції метро людей та без жодних причин заводили їх до службової кімнати. Там, відразу після закриття дверей вони погрожували, били та вимагали у своїх жертв гроші. За даним фактом прокуратура Харківської області порушила кримінальну виробництво. Підозрюваним обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Разом з тим варто відзначити, що раніше автомобіль патрульних "протаранив" Мерседес" в Харкові. Чоловік їхав за дитиною, коли у нього в'їхала машина копів, коментує подію учасник ДТП.

За показаннями копи порушили правила. Водій-патрульний з забоями, зате у власника " Мерседеса-підозра на струс мозку.

Повідомляється, що чоловік скаржився на те, що всі 5 екіпажів, які приїхали на ДТП, займалися тільки своїми працівниками, а до нього підійшли тільки через 10 хвилин.

Крім того варто відзначити, що одеські копи в Київському районі міста випадковим чином зловили ймовірного кілера. Дивним виявився той факт, що у перехожого відклеїлася борода, що здалося правоохоронцям підозрілим моментом.

Після перевірки з'ясувалося, чоловік приїхав з території сепаратистського анклаву Придністров'ї, при собі мав пістолет Макарова і рукавички. Про це написав у Facebook заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін.

"Входить до злочинного угруповання, ватажок якої, "Олег Ренійський", що знаходиться за скоєння тяжких злочинів на території України в міждержавному розшуку і ховається в Румунії", - уточнив він.

Нагадаємо, хлопець з вогнестрілом прийшов вершити правосуддя до копів.

Як повідомляв "Знай.ua", у Києві невідомі обстріляли ринок і втекли на авто.

Також "Знай.ua" писав, що ДТП з водієм-невдахою потрапила на відео.

Копи на капоті, самосуд та потрощені машини. У Рівному нічні автоперегони завершилися сутичками