У Одесі копи затримали чоловіка, який викрав власний автомобіль із штрафмайданчика, а під час погоні - в'їхав у огорожу навчально-виховного закладу. Про це стало відомо із повідомлення прес-служби поліції Одеської області.

Патрульна поліція


Правоохоронці встановили, що вранці чоловік на тривалий час залишив свій автомобіль в невстановленому місці, тому авто евакуювали на штрафмайданчик.

"З'ясувавши, де знаходиться його автомобіль, зловмисник прибув на штрафмайданчик і ключкою жорстоко побив літнього охоронця. Потім сів у свій автомобіль протаранив ним ворота установи, після чого зник у невідомому напрямку. Охоронець одразу ж викликав поліцію", - йдеться в повідомленні.


Правоохоронці встановили напрямок зловмисника і почали переслідування.

Популярні новини зараз
Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації Українцям оголосили про нові виплати у жовтні: треба поквапитись, щоб вистачило на всіх Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками Перерахунок пенсій: хто отримав підвищення, а хто залишився без змін
Показати ще

"Тікаючи від поліцейських, злочинець в'їхав в огорожу навчально-виховного закладу, в якому на той момент знаходилися вихованці закладу. У результаті події постраждалих немає", - розповіли в поліції.


Правоохоронці додали, що в результаті погоні отримав ушкодження автомобіль патрульної поліції.


Нагадаємо, в суботу, 15 вересня, стало відомо про страшну трагедію, яка сталась у гірській місцевості на Закарпатті.
Прямо із автотраси в ущелину злетів позашляховик, у результаті чого загинули двоє чоловіків - батько і син.

ДТП


Про трагедію йдеться на офіційному сайті губернатора Закарпатської області Геннадія Москаля.
Перекинутий позашляховик першим побачив турист, який прогулювався повз ущелини.

ДТП на Закарпатті


Як повідомляв раніше Знай.ua, в ніч на суботу, 15 вересня, в Росії, Волосовському районі Ленінградської області мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter, в салоні якого перебували українці, і фура DAF зіткнулися лоб в лоб.


Також Знай.ua писав про те, що моторошний інцидент стався 14 вересня на Південному мосту в Дніпрі. Близько 12 години дня зіткнулися мікроавтобус Opel і легковий автомобіль Skoda.