У суботу, 15 вересня, стало відомо про страшну трагедію, яка сталась у гірській місцевості на Закарпатті.

Прямо із автотраси в ущелину злетів позашляховик, у результаті чого загинули двоє чоловіків - батько і син.
Про трагедію йдеться на офіційному сайті губернатора Закарпатської області Геннадія Москаля.
Перекинутий позашляховик першим побачив турист, який прогулювався повз ущелини.

ДТП

Інцидент стався у Рахівському районі Закарпатській області. Рятувати було вже нікого – медики та рятувальники, які виїхали на місце аварії, виявили в автомобілі тіла двох чоловіків.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще


У поліції повідомили, що 48-річний киянин і його 27-річний син приїхали на автомобілі Dodge RAM в Карпати покататися по Свидовецькому масиву, проте під час поїздки зірвалися у глибоку ущелину. На жаль, обидва загинули на місці.


Нагадаємо, у ніч на суботу, 15 вересня, в Росії, Волосовському районі Ленінградської області мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter, в салоні якого перебували українці, і фура DAF зіткнулися лоб в лоб.


Цю інформацію повідомляє прес-служба російського регіонального управління ДІБДР.


Мікроавтобус зареєстрований в Україні, Закарпатській області. У повідомленні ДАІ йдеться про те, що внаслідок смертельного зіткнення загинули чотири людини - всі вони перебували у салоні мікроавтобуса.


Як повідомляв раніше Знай.ua, моторошний інцидент стався 14 вересня на Південному мосту в Дніпрі. Близько 12 години дня зіткнулися мікроавтобус Opel і легковий автомобіль Skoda. Про це повідомляє прес-служба поліції Дніпропетровської області в Facebook.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася 14 вересня близько 11:45 на Південному мосту м. Дніпро. В результаті зіткнення вантажного мікроавтобуса Opel і легкового автомобіля Skoda на місці аварії загинули водій Skoda 1985 року і його пасажир 1992 року народження", - сказано в повідомленні.


Також Знай.ua писав про те, що у селищі Васищеве Харківського району у п'ятницю, 14 вересня, відбулася смертельна дорожно-транспортна пригода, яка забрала життя 42-річної жінки.