У п'ятницю, 14 вересня, близько 13 години дня в Сумах на Хіммістечку, на перехресті вулиць Борова та Римського-Корсакова відбулася ДТП. У результаті аварії травмовано 6 осіб.

Про це повідомляють у прес-службі обласного управління Нацполиции.

"Близько 12:44 в поліцію надійшло повідомлення про те, що на перехресті вулиць Римського-Корсакова і Борової зіткнулися автомобіль Mercedes і маршрутне таксі. З'ясувалося, що в Mercedes знаходилися два студента місцевого вузу, вони з Йорданії. А в маршрутці були сумчани", – йдеться у повідомленні.

На перехресті вулиць зіткнулися маршрутка "Рута-25" та легковик Mercedes. На даний момент обидва транспортних засоби евакуйовано на штрафмайданчик поліції, а також вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

В рамках відкритого кримінального провадження будуть призначені всі необхідні експертизи і проводиться подальші слідчі дії.

Травми в результаті аварії отримали обидва іноземних студента і чотири пасажири маршрутки. При цьому госпіталізували трьох постраждалих з травмами різного ступеня тяжкості.

Повідомляється, що серед постраждалих був 4-річний хлопчик. Дану інформацію поширюють місцеві ЗМІ, але не коментує поліція.

Нагадаємо, учасник групи "ТНМК" потрапив в аварію з наслідками. Винуватцем ДТП виявився водій вантажівки, який в'їхав у машину Напади. Сам музикант отримав травму і знепритомнів.

Як повідомляв "Знай. ua", шестисмугова дорога стала для киянина місцем смерті, в мережі з'явилися кадри кривавого ДТП.

"Знай. ua" писав, що водій протаранив маршрутку і заблокував трамвайні колії. Обійшлося без жертв і постраждалих.