В селищі Васищеве Харківського району у п'ятницю, 14 вересня, відбулася смертельна дорожно-транспортна пригода, яка забрала життя 42-річної жінки.

Як повідомили в прес-службі головного управління Національної поліції у Харківській області, аварія сталася на трасі "Харків-Зміїв-Балаклія-Гороховатка" близько 15:45, 14 вересня.

За попередньою інформацією, водій Volkswagen рухався з боку Харкова, не впорався з керуванням і вилетів з траси на зупинку громадського транспорту. В результаті дорожньо-транспортної пригоди загинула 42-річна жінка. Крім того, постраждали ще дві місцеві мешканки – жінки 49 і 53 років. Їм надали медичну допомогу. На місці працює поліція, з'ясовуються обставини події.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше повідомлялося, що ще одна Зайцева "подряпала авто" об копа і закотила істерику. 12 вересня, у Львові біля Національного університету ім. Івана Франка 45-річний водій автомобіля Suzuki Vitara збив лейтенанта поліції, який патрулював місто на велосипеді. Відзначається, що аварія сталася близько 13:00 на вулиці Січових Стрільців. Так, 30-річного патрульного доставили в місцеву лікарню, де лікарі попередньо діагностували у нього забій колінного суглоба.

Ми також писали, що під Києвом лихач на Жигулях розчавив поліцейського. Водій автомобіля "ВАЗ", будучи напідпитку, збив поліцейського і зник з місця події. Співробітники поліції зупинили автомобіль "ВАЗ", водій якого, візуально, перебував у стані алкогольного сп'яніння. Вимогу правоохоронців вийти із салону авто водій не виконав, а, навпаки, різко рушив з місця і скоїв наїзд на поліцейського.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в Києві, в районі Куренівки сталася серйозна аварія неподалік від стадіону "Спартак".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що в Одесі BMW влетів у зупинку, шестеро людей загинули.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві на вулиці Олени Теліги сталася ДТП. Там Mercedes перекинувся на дорозі.