В ніч на суботу, 15 вересня, в Росії, Волосовському районі Ленінградської області мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter, в салоні якого перебували українці, і фура DAF зіткнулися лоб в лоб.

Цю інформацію повідомляє прес-служба російського регіонального управління ДІБДР.

Мікроавтобус зареєстрований в Україні, Закарпатській області. У повідомленні ДАІ йдеться про те, що внаслідок смертельного зіткнення загинули чотири людини - всі вони перебували у салоні мікроавтобуса. Відомо, що аварія стала смертельною для водія, 49-річного чоловіка-пасажира і двох молодих жінок. 20-річний хлопець отримав травми і перебуває в лікарні.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, жахливий інцидент стався 14 вересня на Південному мосту в Дніпрі. Близько 12 години дня зіткнулися мікроавтобус Opel і легковий автомобіль Skoda. Про це повідомляє прес-служба поліції Дніпропетровської області в Facebook.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася 14 вересня близько 11:45 на Південному мосту р. Дніпро. В результаті зіткнення вантажного мікроавтобуса Opel і легкового автомобіля Skoda на місці аварії загинули водій Skoda 1985 року і його пасажир 1992 року народження", - сказано в повідомленні.

Водій легковика рухався по Південному мосту у напрямку ж/м Перемога. Він попав в яму, внаслідок чого втратив керування і виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з мікроавтобусом.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в селищі Васищеве Харківського району у п'ятницю, 14 вересня, сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода, яка забрала життя 42-річної жінки.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в пятницу 14 вересня близько 13 години дня в Сумах на Хіммістечку, на перехресті вулиць Борова та Римського-Корсакова сталося ДТП. У результаті аварії травмовано 6 осіб.