Цієї неділі, 7 жовтня, в Україні відзначають День вчителя. З нагоди цього свята веб-портал Знай.ua підібрав оригінальні листівки-привітання в прозі та віршах. З їх допомогою легко й просто вітати улюблених вчителів або колег зі святом.

Анімаційні привітання з мерехтливими ефектами
День вчителя - не всесвітнє свято. Однак у нас у країні його прийнято відзначати й вітати дорогих серцю вчителів. Нехай цей день дитинства та юності, любові та поваги до викладачів буде сповнений щасливих посмішок!

Великою популярністю сьогодні користуються анімації. Надіслати таке привітання – справжні дрібниці. "Живі" картинки радують око. Анімація виблискує, блимає й переливається відблисками, викликаючи найприємніші емоції.

Анімаційні зображення можна адресувати улюбленим учителям від учнів, батьків або всіх однокласників. Надіслати електронні привітання в соцмережах або за допомогою месенджер абсолютно нескладно. Та й займе всього пару хвилин часу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Вибирайте кращі фото та вітайте викладачів анімашками не тільки в день народження, а й у це знаменне свято. Порадуйте вчителів анімаційними ефектами!

Віртуальний світ настільки багатий, що сьогодні можна й самому створити анімацію за допомогою фотошопу. З картинкою доведеться трохи повозитися. Зате ваша листівка буде ексклюзивною.

Музичні листівки для романтиків і прагматиків
Віртуальні подарунки сьогодні дуже актуальні. Музичні мають ряд переваг. І найголовніше з них - швидкість. Зробити такий оригінальний подарунок досить просто. Збережіть файл, що сподобався, та відправте адресату на мобільний телефон.

Аудіо подарунок може стати незвичайним привітанням. Красиві слова, сказані під спокійну мелодію, стануть приємним сюрпризом. Ви можете вибрати голосові поздоровлення на українській мові. Або підібрати тексти, адресовані класному керівнику чи вчителю-предметнику: фізкультури, історії, хімії тощо.

Саморобні листівки

Вітальна листівка з Днем вчителя - це головна традиція цього свята поряд із квітами. Така увага порадує викладача. Останнім часом особливо актуальні стали листівки, зроблені своїми руками.

Листівка з Днем вчителя
Листівка з Днем вчителя

Проявіть свою увагу й турботу. Зробити гарну листівку зовсім не складно. Просто потрібно трохи часу й посидючості. Що можна запропонувати на сьогоднішній день?

Листівка з Днем вчителя
Листівка з Днем вчителя

Зробити листівку з паперу у вигляді олівця. За основу візьміть щільний акварельний аркуш формату А4. Приготуйте ножиці, лінійку, клей. Розділіть лист на три рівні частини по ширині. Одну крайню відріжте. Складіть навпіл. Краще виглядають подвійні листівки, які вчитель зможе покласти на робочому столі або полиці.

Листівка з Днем вчителя
Листівка з Днем вчителя

З одного боку намалюйте лінії, щоб надати форму олівця. Кінчик та куточки округліть та виріжте. Яскравим зеленим папером, що сам клеється, зробіть яскравий кінчик - зайве відріжте (можна взяти за основу і будь-який інший колір, що сподобався). Внизу зробіть імітацію гумки на олівці-листівці.

Потім за аналогією - корпус олівця та межі для нього. Як декор можна використовувати бантик або шматочок атласної стрічки, чи обійтися без надмірностей. Усередині власноруч підписати. Підібрати хороший текст улюбленому вчителеві не складе труднощів.

Листівка з Днем вчителя
Листівка з Днем вчителя

2. У радянські часи до Дня вчителя було актуально робити оригінальні святкові листівки з ґудзиків. У інтернеті можна знайти шаблон стовбура дерева та взяти його за основу. Плодами стануть різнокольорові ґудзики, які дитина повинна пришити сама. Листя вирізати з кольорового паперу.

3. Намалювати вітальні листівки. Малювати можна квіти, глобус, книги, олівці, осіннє листя, прикольні малюнки, взяти за основу розмальовки чи шаблон, запропонований на znaj.ua.

Листівка з Днем вчителя
Листівка з Днем вчителя

Подарунки своїми руками для вчителів - неоціненний презент. Будь-якому викладачеві буде приємно, що дитина вкладала свою працю, щоб зробити улюбленому вчителеві приємне. Сьогодні багато різних ідей для листівок своїми рукам: квілінг, бісер тощо.

Такий подарунок зі щирими привітаннями, піднесений до Дня вчителя або в День знань, здивує своїми позитивом. І висловить ваші почуття, думки, фантазії. Сподіваємося, наша невеличка колекція допомогла підібрати варіант привітання, що найбільше підходить.