У неділю, 7 жовтня, в Україні значно потеплішає, а опадів не очікується у жодному регіоні країни.

Про це стало відомо із повідомлення Укргідромедцентру.

Синоптики кажуть, що температура повітря вночі 4-9° тепла, у східних регіонах, а також Дніпропетровській і Запорізькій областях 1-6° тепла, на поверхні грунту місцями заморозки 0 -3°; вдень 16-21° тепла, у Карпатах 11-16 °, повідомляє Укргідрометцентр.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

У Києві 7 жовтня мине сонячно та без опадів. Температура повітря вночі 6-8° тепла, вдень 17-19°.

У понеділок, 8 жовтня, особливих змін та сюрпризів природа не готує, хіба що на один-два градуси прохолодніше стане в західних областях - у середньому до +18.

У вівторок, 9 жовтня, середня температура повітря в Україні 17-19 градусів тепла, буде і далі сухо та сонячно.

У середу, 10 жовтня, погода практично у всіх регіонах країни не зміниться. На півдні, у східних областях та місцями на заході стовпчик термометра сягне 20-21 градусів.

Нагадаємо, синоптики нажахали українців тривожним прогнозом.

В Україні протягом цього тижня, з 1 по 7 жовтня, очікуються справжні нічні заморозки, а температура повітря буде лише знижуватись.


Як повідомляв раніше Знай.ua, в Україні протягом наступного тижня, з 1 по 7 жовтня, очікуються нічні заморозки, а температура повітря буде лише знижуватись.

Про це повідомляють у прес-службі Українського гідрометеоцентру.

Крім того українські синоптики прогнозують продовження сильних дощів на більшій частині території України.

Так, синоптики відзначають, що 1 жовтня температура повітря складе 1-6 тепла, на грунті заморозки 0-5, на заході та півночі країни місцями в повітрі 0-3, на півдні та сході — 18-20.

У свою чергу 2 жовтня на півдні та сході, а такоже у західніх областях - дощі, на решті території істотних опадів українські синоптики не передбачають.


Також Знай.ua писав про те, що вже у другій половині жовтня в Україну прийдуть перші заморозки, а температура повітря понизиться до -12 градусів. При цьому зима буде достатньо холодною, але без величезної кількості снігу.