Рік тому, в жовтні 2017 року, Служба безпеки України почала оприлюднення фактів терористичної діяльності в Україні спецпідрозділу російських спецслужб під назвою ПВК «Вагнера», при цьому голова СБУ Василь Грицак пообіцяв і надалі інформувати громадськість про викриття злочинів.

Так ось тепер, Служба безпеки України оприлюднила нові дані щодо 206 найманців приватної військової компанії "Вагнер", які раніше були ідентифіковані як учасники наступу 7 лютого цього року в Сирії у районі Дейр-ез-Зора. З повним списком найманців ПВК «Вагнер» можна ознайомитися на сайті силового відомства.

Як йдеться в повідомленні, СБУ постійно піднімає завісу над однією з основних таємниць влади РФ – масової загибелі найманців ПВК «Вагнер» у боях в Україні та Сирії, в кількості понад 600 осіб.

Після цього російська влада вдалася до безпрецедентних заходів, з вересня цього року був виданий указ Путіна, яким інформація про членів ПВК як позаштатних співробітників Головного управління Генштабу ЗС Росії віднесена до держтаємниці. Однак ця спроба влади РФ тільки активізувала подальше викриття злочинів режиму Путіна. Тому СБУ опублікувала персоналії ще 206 позаштатних співробітників ПВК «Вагнера», які раніше були ідентифіковані СБУ як учасники лютневих подій у Сирії.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Раніше повідомлялося, що останній сховок "Вагнера" в Сирії здали українські волонтери. На території Сирії російські найманці з ПВК "Вагнер" використовують околиці газопереробного заводу компанії Hayan Petroleum в якості свого пункту постійної дислокації.

Нагадаємо, росіянин злив СБУ цінну інформацію про Вагнера. Правоохоронці затримали двох чоловіків, які планували нелегально перетнути кордон.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що найманці Путіна увірвалися в ще одну країну, наслідки можуть бути катастрофічними.

Також портал "Знай.uа" писав, що СБУ всьому світу показала обличчя шакалів Вагнера – фото та особисті дані тих, хто вбивав українців.