Юрія Крисіна, більше відомого як ватажка "тітушок" та фігуранта у справах убивства журналіста Веремія та безчинств під час Революції Гідності, етапують із СІЗО у місце відбуття покарання.

Про це повідомляють ЗМІ із посиланням на прес-службу ГПУ.

У понеділок, 8 жовтня, прес-секретар Генпрокурора Лариса Сарган на сторінці у соцмережі повідомила про етапування Крисіна.

[quote author=""]"Ну що, температура спала (до цього Крисіна зняли з етапу начебто через високу температуру- ред). Пора і на місце відбування покарання. Крисіна, фігуранта справ про катування під час Майдану, а також про вбивство Веремія, етапують із СІЗО у Києві до виправної колонії в Донецькій області", – повідомила прес-секретар.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Дарницький районний суд Києва на два місяці, без права внесення застави, заарештував Юрія Крисіна, підозрюваного у вбивстві журналіста В'ячеслава Веремія.

Було задоволено клопотання прокуратури і обвинуваченого затримали прямо в залі суду.

Прокуратурою було оголошено чотири підстави для обрання такого запобіжного заходу: продовження злочинної діяльності, вплив на інших учасників процесу, перешкоджання слідчим діям шляхом ухилення від судів і можливий ризик втечі.


Як писав раніше Знай.ua, Світлана Кирилаш - вдова вбитого журналіста В'ячеслава Веремії, повідомила на своїй Facebook-сторінці про рішення Дарницького суду про відсторонення судді Любов Леонтюк від участі у справі за обвинуваченням Крисіна.

За словами Кирилаш:

"Заява про відвід задоволено. Коментарів не буде. Шок".

Крисін і його захисники кілька разів заявляли про відвід судді Леонтюк. Таким чином відбудеться відтягування вироку, адже має відбутися призначення нового судді і справа почне розглядатися спочатку.


Також Знай.ua писав про те, що Ольга Просалова, суддя Дарницького суду, яку система авторозподілу справ призначила головуючою в кримінальному провадженні проти Юрія Крисіна, взяла самовідвід.