Цей день відмінно підходить для змін, наприклад, для поїздок і відряджень, продажу та покупки речей, обміну одних на інші. Але сьогодні потрібно думати, що ви робите і то говорите. Кілька разів подумайте, перш ніж щось сказати. Сьогодні будь-які ваші дії будуть прямо або побічно відбиватися на майбутньому житті. А ще вам варто знати, що сьогодні людей зустрічають тільки по одежинці, ніхто навіть не намагається спочатку вислухати, перш ніж давати вам оцінку. Тому постарайтеся виглядати бездоганно. Не забувайте про правильні поєднаннях стилів і кольорів. Особливо сильно потрібно уникати великих масивних блискавок і гудзиків.

Астрологи і знахарі радять сьогодні організувати вечерю при свічках. Навіть якщо у вас немає коханого, вам варто трохи розслабитися і насолодитися атмосферою. А якщо все ж є, то приготуйте що-небудь смачне. І вимкніть телефон, щоб вас ніхто не відволікав.

Якщо хворий не міг одужати, сьогодні його ставили в церкві під аркою і йдуть як би міняти гроші. Якщо гроші розміняє перший зустрічний, то хворому вже пізно допомагати, ангели йому вже намітили місце. Але якщо вам відмовили обміняти гроші, то на повну купюру потрібно купити свічок і поставити їх за його здоров'я. Тоді він швидко одужає.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Для дітей, які народилися в цей день, погані новини. Вони дуже рідко бувають щасливі, завжди мандрують, непосиди, не можуть знайти собі місця, в якому хотілося б затриматися. Талісманом для таких людей стане яшма і топаз.