Українці знову постраждали від примусових акцій українських мобільних операторів. Компанії "Київстар" та "Lifecell" опинилися в центрі гучного скандалу. Абоненти скаржаться, що оператори без попередження підключають їм платні послуги.

Календар мобільних операторів
Календар мобільних операторів

Інформацію про те, що з рахунку зникли кошти, абоненти дізнаються випадково, адже ніяких повідомлень про списання грошей не приходить. Про це пишуть українські ЗМІ.

Приклад повідомлення

Виходить, що за день оператор непомітно списує з рахунку від чотирьох до п'яти гривень — і це іноді триває місяцями, поки абонент нарешті не помітить.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Календар мобільних операторів
Календар мобільних операторів

Якщо абонент помічає і дзвонить до кол-центру "Київстар" або "Lifecell", йому оголошують, що гроші списувалися за підписку на якийсь сайт з "платним контентом".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що американський оператор Verizon почав тестування першої в світі мережі інтернету нового покоління 5G. Тепер користувачі зможуть насолодитися неймовірною швидкістю передачі даних по бездротовій мережі.

Мережа 5G з'явилася в декількох районах Лос-Анджелесу, Х'юстона, Сакраменто та Індіанаполіса. Абоненти Verizon перші три місяці користуватимуться 5G безкоштовно, потім їм доведеться платити щомісяця до $70.

Варто нагадати, що NTT Docomo, найбільший оператор стільникового зв'язку в Японії, який погодився на глобальну ліцензійну угоду, що охоплює його стандарти, включаючи важливі бездротові патенти з китайським постачальником пристроїв Xiaomi.

Таданобу Андо, генеральний менеджер з інтелектуальної власності в Docomo, сказав у своїй заяві: “Xiaomi визнав цінність ліцензії на мобільні бездротові стандарти NTT Docomo.

Команда IP Xiaomi була професіоналом і високо оцінила "інвестиції Docomo в інновації”. Полін Лін, віце-президент по стратегії IP Сяомі, сказав, що ліцензія допоможе розробнику пристрої “допомогти продовжувати приносити користувачам найкращий користувальницький інтерфейс”.

Нагадаємо, названо компанію, яка зливає ваші дані російським спецслужбам.

Як повідомляв Знай.uа перший комп'ютер Apple пішов з молотка за тисячі доларів.

Знай.uа писав, Apple і Samsung навчать смартфони керувати авто.