У середу, 10 жовтня, біля окупованого Кримського півострова сталася НП: в районі порту "Кавказ" сів на мілину суховантаж, отримавши пробоїну.

Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на джерело в рятувальній службі.

"Суховантаж отримав пробоїну, сів на мілину, це порт Кавказ. Екіпаж висадили. Розливу нафтопродуктів не допущено. Наразі здійснюється відкачка води", – заявив джерело.

За інформацією іншого інформаційного порталу, в аварію потрапило судно, що перевозило під прапором Того вугілля. Екіпаж складається з 11 моряків: один громадянин Азербайджану і 10 українців. З суховантажу зняли сімох. Відзначається, що незважаючи на пробоїну судно не сідали на мілину. Разом з тим "капітан без пояснення причин відмовився від послуг по відкачуванню води", незважаючи на те, що Росія великодушно відправила два буксири на місце НП.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Сполучені Штати подарують Україні два катери

27 вересня американська берегова охорона передала українським силам два патрульних катери. Сталося це на військово-морській базі у Балтіморі. В цілому судна передаються на безоплатній основі, Україна повинна буде покрити лише вартість супутніх послуг.

Окупанти активно розганяють дивний фейк

В російських ЗМІ тиражується інформація про те, що окупанти безкоштовно (!) допомогли (!) Військово-морським силам України та провели їх під аркою скандального Кримського мосту.

Нагадаємо, українські військові кораблі пройшли на Азов через Керченську протоку. Про це повідомляє голова правління Українського мілітарного центру Тарас Чмут.

Як повідомляв раніше "Знай.uа", в Середземному морі з'явилася нова авіаносна група Військово-морських сил Сполучених Штатів, на чолі якої знаходиться атомний авіаносець USS Harry S. Truman ССО, він призначений для проведення десятків операцій.

Також "Знай.uа" писав про те, що Збройні сили України підняли по тривозі бойову техніку і резерв з-за вторгнення флоту Російської Федерації в Азовське море.