В Україні в найближчі дні опади не очікуються, вдень температура повітря місцями перевищить 20° тепла.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Український гідрометцентр.

Як повідомляється, 10 жовтня в Україні очікується невелика хмарність, без опадів. Вітер північно-східний, східний, 3-8 м/сек. Температура вдень 14-19°; у південній частині, на Закарпатті та в Донецькій області 18-23°.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

11-12 жовтня погода буде такою ж беоблачной. Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с, у південній частині місцями пориви 15-20 м/сек. Температура вночі 3-8° тепла, близько моря до 12°, вдень 15-20°, на півдні країни та на Закарпатті до 23°.

13-14 жовтня в Україні буде без опадів. Температура вночі 2-8° тепла, вдень 13-18°, на Закарпатті та півдні країни до 21°.

У Києві 10 жовтня очікується невелика хмарність, без опадів. Вітер північно-східний, 3-8 м/сек. Температура вдень 16-18°. Температура в області - 14-19°.

11-12 жовтня у столиці невелика хмарність, без опадів. Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/сек. Температура вночі 3-8° тепла, вдень 15-19°.

На 13-14 жовтня синоптики опадів у столиці не прогнозують. Температура вночі 2-7° тепла, вдень 13-18°.

Раніше повідомлялося, що впродовж найближчих двох тижнів погода порадує українців теплом і сонцем.

осінь
осінь

Про це розповіла заступник начальника відділу метеорологічних прогнозів Українського гідрометцентру Наталія Голеня.

"Різкого зниження температури в найближчий тиждень не чекаємо, навіть на наступному тижні температурний фон дещо знизиться, але це буде +13...+18 °C по всій країні. Тобто найближчі 10, а то і 15 діб різкого похолодання не буде", – сказала синоптик.

Осінні вихідні
Осінні вихідні

У найближчий тиждень вдень буде дуже тепло, місцями стовпчики термометрів піднімуться до +22 градусів.

Нагадаємо, як пом'якшити сезонне загострення депресії.

Як повідомляв портал Знай.ua, відома віщунка і ясновидиця дала українцям прогноз на тиждень.

Також Знай.ua писав, синоптики повідомили українцям приємні новини.