Днями український журналіст та блогер Денис Казанський розмістив на своїй сторінці у соцмережі пост, у якому жителька "ДНР" розкритикувала життя та владу "республіки".

"Без зайвих коментарів того, що зараз відбувається у республіці, виникає питання, коли ми все ж таки йдемо і яке майбутнє нас очікує. 5-ий рік ми не отримуємо нічого, крім обіцянок, судова система, яка була анонсована, так і не з'явилася, соціальні питання не вирішуються, а про бюджет нічого й говорити. Зате ми прийшли до виборів, але з кого вибирати? Із тих, хто знову буде лише наживатися на нас? На чому будується наше майбутнє і скільки ще нам чекати", - написала користувачка.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Коли захотіли відділитися від України, щоб не годувати "бандерівців", але щось пішло не так", - зіронізував під постом користувачки Казанцев.

У коментарях журналіста масово підтримали інші користувачі.

Нагадаємо, помічник президента Росії Владислав Сурков зустрівся з так званим керівником псевдореспубліки "ДНР" Денисом Пушиліним.

Владислав Сурков
Владислав Сурков

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Відомо, що "сірий кардинал" Кремля зустрівся з Пушиліним задля того щоб обговорити питання підготовки "виборів" на окупованих територія. Крім того під час зустрічі піднімались питання соціальних виплат для "бюджетників" та проросійських бойовиків.

Денис Пушилін
Денис Пушилін

Відзначається, що відразу ж після зустрічі Пушилін пообіцяв різке збільшення фінансування псевдореспубліки з боку Росії. Крім того ватажок бойовиків "ДНР" пообіцяв уповільнити темпи зростання цін.


Як писав раніше Знай.ua, у Чернігові бійці-добровольці влаштували бійку з колишнім депутатом обласної ради і любителем "російського світу" Андрієм Кислим. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив екс-боєць "Азова" Олександр Тарнавський.


Також Знай.ua писав про те, що у окупованому Криму все більше наростає невдоволення, місцеві жителі скаржаться на жадібність приїжджих російських туристів, які "ниють" з будь-якого приводу.