У четвер, 11 жовтня, котирування гривні до долара США на міжбанківському валютному ринку України приблизно на середині торгів зупинилится на рівні 27,97/27,99 грнивень за долар.

Як повідомив дилер комерційного банку, поточні котирування на 4 копійки вище рівня у порівнянні з закриття торгів добу тому, 10 жовтня, - пише УНІАН.

долар

Котирування гривні по відношенню до євро втановилось на рівні 32,33/32,35 грн/євро, а відносно російського рубля – на рівні 0,41/0,42 грн/рубль.

За інформацією представників Нацбанку України, довідкове значення курсу гривні на міжбанку за станом на 12:00 склало 27,9889 грн/дол.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

валюта

Курс валют на 11 жовтня

За останню добу українська національна валюта зміцнилась. Курс долара НБУ встановив на рівні 28.00 грн/дол.

За 1 євро українці 11 жовтня віддадуть 32.3 грн.

А за 10 російських рублів – 4.2311 гривні.

таким чинов, разом з падінням долара в ціні, євро здорожчав на 9 копійок. А "зелений" втратив у вазі 8 копійок.

Нагадаємо, Європейський союз готовий надати Україні другий транш у розмірі 54 мільйони євро для підтримки Фонду енергоефективності.

Як раніше повідомляв Знай.ua, після візиту в Україну місії Міжнародного валютного фонду, яка закінчила роботу 19 вересня 2018 року, українців чекає підвищення цін на газ. На скільки здорожчає блакитне паливо для населення передбачити складн, але в уряді повідомили, що підняття ціни відбудеться у три етапи.

Раніше портал Знай.ua писав, що українці заборгували перед урядом 38 мільярдів гривень. Це се борги за комунальні послуги. Такі дані оприлюднили в Держстаті станом на кінець серпня 2018.

Дивіться: На що Україна витратить черговий транш від Євросоюзу