У ніч на 9 жовтня в Чернігівській області поблизу міста Ічня стався вибух військових складів.

Про це повідомляють ЗМІ.

Користувачі мережі показали фото прилеглих до військового складу сіл.

"Ексклюзивні фото зі складів і навколишніх сіл", - зазначили автори публікації.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Крім того у мережі відзначили, що вибухи на військовому складі призвели до масштабних руюнувань будинків цивільних осіб.

"Ранковий виїзд наших хлопців на перевірку прилеглих до складів сіл дозволили зробити ці кадри. На них можна побачити масштаби завданих збитків катастрофою", - розповіли в мережі.

Разом з тим варто відзначити, що після вибухів на військових складах у Ічні, що на Чернігівщині, унаслідок лиха було евакуйовано понад 12 тисяч людей.

Поки люди пережидають лиха, на вулицях Ічні засвітилися мародери, які нишпорять по покинутих оселях.

У середу, 10 жовтня, активісти затримали трьох людей, підозрюваних у мародерстві.

При собі вони мали щипці для заліза, а також різні металеві предмети побуту, якими можна зламати замки.

Крім того, в одного з чоловіків знайшли амфетаміни. У поліції зазначають, що всі троє чоловіків раніше мали проблеми з законом.

Причину свого прибуття до Ічні пояснюють бажанням пошукати в лісах біля військового складу залишки снарядів, можливо для того, щоб здати їх на металобрухт. Підозрюваних затримала місцева поліція, але через якийсь час їх відпустили, склавши протокол і вилучивши автомобіль, на якому пересувалися чоловіки.

Однак на цьому "пригоди мародерів" у пустуючому місті не закінчуються, адже за даними місцевих волонтерів, у Ічні працює ще принаймні один крадій. Сховок речей, викрадених цією людиною, знайшли, проте сам мародер зник.

Нагадаємо, у Гройсмана порахували, скільки Ічня буде коштувати Україні.

Як повідомляв "Знай.ua", озвучено три основні версії катастрофи в Ічні.

Також "Знай.ua" писав що у мережі показали фото евакуйованих з Ічні.

Ічня оживає: селяни поступово повертаються до своїх домівок