Після потужного вибуху в Лисичанську терміново евакуювали дітей зі школи №27 через задимленості навколишньої території.

Як повідомлялось раніше, вдень у п'ятницю, 12 жовтня, в Лисичанську поряд зі школою вибухнула бойова ракета, частини якої впали на територію навчального закладу.

Стало відомо, що ракета була випущена військовими протиповітряної оборони Збройних сил України і збила безпілотник "ЛНР". Про це повідомляє прес-служба оперативного командування "Північ".

Повідомляється, що що ВСУ зафіксували відразу два ворожих безпілотника, один з яких збили на висоті 2 кілометри.

"Вранці, 12 жовтня, черговими засобами протиповітряної оборони ОТУ "Північ" були виявлені 2 безпілотних літальних апарати, які пересікли лінію розмежування та рухались у напрямку Лисичанського нафтопереробного заводу", - розповіли у прес-службі.

Там додали, що обидва безпілотники були ідентифіковані як ударні, які несуть загрозу життю та здоров’ю мирних мешканців.

Командування вирішило використати засоби протиповітряної оборони.

"В результаті відбиття повітряної атаки один безпілотний літальний апарат противника було збито, другому вдалось повернутися на непідконтрольну територію. Ураження повітряної цілі відбулось на висоті 2 тисячі метрів", - розповіли деталі в ОТУ "Північ".

За даними військових, під час застосування ППО ніхто із цивільних не постраждав.

Увага! Сьогодні вранці, 12 жовтня, черговими засобами протиповітряної оборони ОТУ "Північ" були виявлені 2 безпілотні...

Geplaatst door Оперативне командування "Північ" op Vrijdag 12 oktober 2018

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, 12 жовтня у Лисичанську на територію школи №27 впала частина боєприпасу. Очевидці повідомили, що було чути звук, схожий на вибух.
Через падіння ракети зі школи евакуювали 700 учнів. У результаті інциденту ніхто не постраждав. Попередньо було встановлено, що у повітрі розірвалася ракета від ЗРК "Оса". Одна з її частин і впала на територію школи.

Як повідомляв Знай.ua, інтенсивність вибухів під Ічнею значно зменшилася.

Також "Знай.ua" писав, у мережі показали наслідки вибухів в Ічні.