Інтенсивність вибухів під Ічнею (Чернігівська область) станом на ранок 12 жовтня значно зменшилася. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

12 жовтня станом на 09:00 на території арсеналу під Ічнею тривають заходи з ліквідації наслідків надзвичайної події.

"Інтенсивність вибухів, а також кількість осередків тління цієї ночі порівняно з попередньою значно зменшилася. На території арсеналу вже працює пожежна техніка - 9 пожежних танків ГПМ-54, 3 інженерні машини розгородження (ІМР), 15 пожежних автомобілів", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Крім того, наголошується, що зараз здійснюється аеророзвідка, працює авіація Держслужби України з надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, в ніч на 9 жовтня в Чернігівській області поблизу міста Ічня стався вибух військових складів.

Після вибухів на території 6 арсеналу Міноборони в Ічні Військова прокуратра порушила кримінальну справу: основною версією правоохоронці називають недбале ставлення до несення військової служби.

На місці НП працює група військових прокурорів. Слідчий відділ управління СБУ в Чернігівській області займається досудовим розслідуванням.

Також ми писали, що скандальний народний депутат Михайло Добкін позловтішатися з вибухів, які звучать на військових складах Міноборони близько міста в Ічні Чернігівської області.

Відповідну цинічну заяву депутат зробив публікацією в Twitter.

"Хто сказав, що це вибухи?! Це святковий салют на честь засідання Турецького патріархату з Томосом. Боюся навіть уявити, як атеїсти Київського патріархату автокефалію святкувати збираються!", - написав він.

Одіозний політик "пожартував", що це не вибухи, а "святковий салют" і поєднав цю подію з майбутнім наданням автокефалії Української православної церкви. Українці обурені таким цинічним поглядом.

Нагадаємо, Добкін цинічно прокоментував вибухи в Ічні і натякнув на нові,

Як раніше повідомляв Знай.uа, у мережі показали наслідки вибухів в Ічні.

Також портал Знай.uа писав, что журналіст розповів, що саме вибухнуло в Ічні.