У мережі показали яскраве відео з перлів російських пропагандистів, які геть-чисто забули про стандарти журналістики.

Відповідне відео опубліковано Крим.Реаліі в Twitter.

Користувачі мережі відразу ж взялись коментувати кадри та не цурались різких висловів для характеристики російських пропагандистів.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Фекалії - news на манежі все ті ж", "Хто платить, той..", "Класика жанру, все по Оруела тільки там були п'ятихвилинки ненависті, а тут цілих 60 хвилин ненависті .... Ну що сказати громадяни, це*здц, лютий безпросвітний *здц ((( "- коментують в мережі.

Разом з тим варто відзначити, що в ефірі державного телеканалу РФ виступив Семен Багдасаров, який закликав ліквідувати керівництво України.

На думку російського експерта, таке рішення буде вірним через дії влади через отримання автокефалії Української церкви. Екс-депутат заявив про расколке православної церкви.

Він вважає, що такі дії з боку української влади були неприпустимими. Свою позицію він обґрунтував тим, що це неможливо, поки "в Сирії вбивають християн". Тема отримання томосу про автокефалію Україною не на жарти розлютила Насіння Багдасарова. Після спроб виправдати свою позицію, він перейшов на образи і різкі вислови у бік українського уряду.

"Зло треба знищувати. Зло сидить у Києві в особі керівництва України. Воно зло і воно повинне бути ліквідоване. Не фізично, ні, політично вони повинні піти до чортової матері. І всі ті, хто його підтримує", – заявив російський експерт.

Також він закликав у Думі розірвати будь-які відносини з Україною і припинити дипломатичні відносини. Не забув політик і про вбивства на Донбасі, звинувативши в цьому теж українську владу.

Він також закликав російський депутатів прийняти повний розрив з Україною та відкликати усіх дипломатичних та консульських робітників. Крім того "експерт" згадав і про трагічні події, що відбулись в Одесі та війну на Донбасі, у якій російські пропагандисти звинувачують Україну.

"Прийміть в Думі повний розрив з Україною, відкликання усіх дипломатів, припинення економічних взаємовідносин... Нам пропонують сприйняти як даність спалених людей в Одесі, як даність - вбивство 10 тисяч людей на Донбасі, як даність розкол найбільшої православної автокефальної церкви - Російської православної церкви, як даність - створення з України військового плацдарму", – продовжив Багдасаров.

Нагадаємо, ветеранів АТО привітали відеороликом з путінськими головорізами.

Як повідомляв "Знай.ua", терористи змусили дітей оплакувати Захарченка.

Також "Знай.ua" писав, що скандальний український телеканал отримав премію у Росії.

Російські пропагандисти з "Росія 24" силою проривались у кімнату представництва України у ПАРЄ