Телеканал "Інтер", який оточують постійні скандал, був нагороджений престижною російською телевізійною премією.

Як повідомляє прес-служба телеканалу "Інтер", документальний фільм "Києво-Печерська лавра. Фотографія тисячоліття" був удостоей премії "ТЕФІ-співдружність".

"Вже другий рік поспіль лауреатами "ТЕФІ-Співдружність" стають документальні проекти телеканалу "Інтер". В минулому році нагороду отримав фільм "Тисяча років на Афоні". А в цей раз лауреатом фестивалю став проект "Києво-Печерська лавра. Фотографія тисячоліття". Документальний проект розповідає про тисячолітню історію Києво-Печерської лаври, про долю обителі в ХХ столітті, в епоху найсуворіших випробувань, і про її відродження після відновлення тут чернечого служіння 30 років тому. Ця непорушна давньоруська святиня пережила разом зі своїм народом всі випробування, що випали на її частку. Для знімальної групи "Інтера" Києво-Печерська лавра відкрила свої двері і показала те, що зазвичай приховано від сторонніх очей", - написано в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як наголошується, в поточному році темою фестивалю "ТЕФІ-Співдружність" була "Образ Батьківщини: час, місце, доля". Таку інформарцію поширив сам канал. Також повідомляється, що у фестивалі були удостоєні роботи з 12 країн.

"Я хотів би привітати знімальну групу і всіх причетних до проекту. Безумовно, ми не працюємо заради нагород. Однак гідна оцінка роботи є мотивацією для подальших звершень, творчий пошук і реалізацію нових задумів. Цей проект - про сучасність, хоча відсилання в ньому йде в тисячолітної історію. Про те, хто ми є, і про нашу велику спадщину", - заявив головний редактор "Інтера" Антон Нікітін.

Нагадаємо, скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram, що недавно повернулася в українську столицю.

Раніше Знай.ua повідомляв, скандально відома екс-регіоналка Олена Бондаренко розлютила українців новою порцією пропагандистського марення на одному з російських телеканалів.

Також Знай.ua писав, запроданка Таїсія Повалій похвалилася в мережі, що вже в літаку і летить додому. Однак не уточнила куди.