Російські пропагандисти і прихильники окупантів Донбасу влаштували гучні поминки на честь сороковин із дня убивства ватажка "ДНР" Олександра Захарченка прямо у школі.

Олександр Захарченко
Олександр Захарченко

Так, у російському Дзержинську вчителі зігнали школярів на поминальний урок у честь терориста.

Цей дикий факт підтверджують фото, якими поділився у Facebook російський письменник, екс-найманець "ДНР" Захар Прілєпін.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На фото видно, що на парті стоїть роздрукованій портрет Захарченка, а поряд красується папірець із поминальною молитвою та пиріжки. На іншому фото - вчителька з дітьми на фоні проектора, на якому можна помітити фото ліквідованого терориста.

Награну скорботу за убитим Захарченком продемонстрували і в тимчасово окупованому Донецьку. Там окупанти і їхні поплічники прийшли поминати екс-ватажка "ДНР" безпосередньо на його могилу. Цей "захід" потролив український журналіст Денис Казанський, прокоментувавши його на своїй сторінці у Twitter.

"Є така традиція у "Л/ДНР" — вбивати своїх польових командирів, а потім лити крокодилові сльози й влаштовувати за ними пишні поминки", — із сарказмом зазначив журналіст.

Казанського масово підтримали підписники, залишивши під постом стьобні коментарі, що висміюють спектакль, який розіграли навколо поминок терориста.

"Особливо розчулило — члени іноземних делегацій. Міжнародна слава прийшла до курфюрера, як і до всіх геніїв, на жаль, після смерті", "Сумуємо, пам'ятаємо, кайфуємо", "Скільки ж скломию було випито...", "Я так розумію, головною стравою на поминках була смажена курочка", "Ця традиція їм ще з СРСР дісталася", — жартують у мережі.

Нагадаємо, колишній офіцер французької національної жандармерії, снайпер, що входить у групу генерала Шарля де Голля Поль Барриль заявив, що знає імена вбивць ватажка бойовиків "ДНР" Олександра Захарченка.

Олександр Захарченко
Олександр Захарченко


Як писав раніше Знай.ua, за словам лідера терористів Дениса Пушиліна, у вбивстві Захарченка винні "українські спецслужби".

Денис Пушилін
Денис Пушилін


Також Знай.ua писав про те, що навіть після смерті головного донецького бойовика Олександра Захарченка його продовжують тролити свої ж "шакали".