Колишній офіцер французької національної жандармерії, снайпер, що входить у групу генерала Шарля де Голля Поль Барриль заявив, що знає імена вбивць ватажка бойовиків "ДНР" Олександра Захарченка.

За інформацією видання OffGuardian, організаторами злочину офіцер вважає "диверсантів третього полку спецоперації військової розвідки Міноборони України". Барриль зазначив, що співробітники цього полку певний час навчалися в команді інструкторів зі Сполучених Штатів, а проходило це все, за версією розвідника, у Хмельницькій області.

Французький офіцер вважає, що причиною смерті Захарченка стали його політичні погляди і тісна співпраця з представниками Російської Федерації. Барриль експертно заявив, що війну на Сході розв'язав Захід, а Київ у цій грі просто маріонетка. Окрім того, француз стверджує, що західні спецслужби працюють в східному регіоні України вже чотири роки: це і специ з Канади і США та Британії, а також багато інших. Всі вони, на думку Барриля, вкрай зацікавлені в конфлікті. Він підкреслив, що незабаром особисто приїде на Донбас і офіційно назве імена тих, хто стоїть за вбивством Захарченко.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Поклонська, зупинись, будь ласка

Раніше повідомлялося, що Поклонська порвала заявою про загибель Захарченка. В мережі висміяли промову колишнього "прокурора" тимчасово окупованого Криму Наталії Поклонської, в якій вона заявила, що ліквідований глава "ДРН" Олександр Захарченко є "героєм російського Донбасу". Ролик зі зверненням Поклонської в Twitter поділився користувач з ніком "Пет Люра".

Нагадаємо, російський політолог назвав замовника вбивства Захарченка.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що YouTube помстився Захарченку за українців в день його похорону.

Також портал "Знай.uа" писав, що після вбивства Захарченка окупований Донецьк захлиснули масові затримання.