У мережі з'явилася інформація про те, що медичним працівникам з міста Шахтарськ, який знаходиться на тимчасово окупованій території "ДНР" забороняють розмовляти на певні теми. Навіть по телефону.

Про це розповів блогер Фашик Донецький в Twitter.

Повідомляється, що медичних працівників міста Шахтарська зобов'язали підписати папір, за яким вони зобов'язуються по телефону не обговорювати нічого, що пов'язано з медициною в регіоні, зарплатами і взагалі по роботі.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Це не перший випадок, коли бойовики "закривають рота" медикам. Так, після вибуху в кафе "Сепар" терористи заборонили медичним працівникам давати коментарі не тільки місцевими ЗМІ, але й спостерігачами СММ ОБСЄ, які намагалися дізнатися про осіб, які отримали поранення в результаті вибуху. Саме тоді був убитий ватажок "ДНР" Олександр Захарченко.

Раніше повідомлялося, що Мережа сколихнула новина про те, що так звані вибори в "ДНР" пройшли зовсім не гладко.

Як стало відомо, до участі в незаконних виборах терористичної організації "ДНР" допустили п'ять "кандидатів". Таким чином, відмова отримали лідер "Народного ополчення Донбасу" і так званий "народний губернатор Донеччини" Павло Губарєв.

Про ці факти розповіла голова ЦВК ДНР" Ольга Позднякова.

Нагадаємо, Пушилин смів "народного губернатора" з шляху. Представники саме проголошеної республіки в черговий раз здивували своїми діями.

Як повідомляв "Знай. ua", на Донеччині з'явився "Чорний Ленін" і пригрозив повернути СРСР.

"Знай. ua" писав, що ВСУ розгромили позиції бойовиків за лічені хвилини. Відео знято на передовому ділянці операції ОС в Донецькій області.

На одном из передовых участков операции ОС в Донецкой области, из-за систематических обстрелов со стороны противника, на помощь ВСУ пришла небесная канцелярия. Это как раз те самые "да хоть камни с неба". Просили, пожалуйста - получите. Не зря мы обеспечиваем армию планшетами с специальными программами для точного ответного огня. Все при деле. Спасибо всем кто помогает! Видео 18+ https://youtu.be/9qmEavO0mhM

Geplaatst door Юрий Мысягин op Maandag 8 oktober 2018