На Харківщині породілля три дні пролежала в лікарні і в результаті втратила дитину через халатність лікарів.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що інцидент стався у місті Дергачі, що на Харківщині. Відомо, що місцева мешканка звернулась до пологового будинку ще 10 жовтня та пройшла всі необхідні спостереження. Проте вже 11-го у неї розпочались перейми, саме у названий лікарями термін. У той же момент жінка викликала швидку та потрапила до пологового будинку, проте завідуючий вирішив, що ще зарано.

"10-го спостерігали її, 11-го у неї вже пологи, а вони нічого не роблять. Вона вже просить: зробіть мені крапельницю, щоб я народжувала. А він каже: у мене по швидкій ніхто не народжує", – згадує свекруха жінки Віра Іваненко.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Відомо, що після цього вона промучилась три доби на лікарняному ліжку, проте лікарі так і не почали пологи штучним способом. У свою чергу родичі жінки зазначають, що за проведення цієї процедури лікар вимагав від них гроші.

"Вісім з половиною. Вона просила: зробіть мені крапельницю, я вже готова. Ні, каже, не готова, лежи і чекай", – розповіла родичка Марини.

Вони також розповіли, що жінка постійно скаржилась лікарю на тривогу та біль.

"11-го числа вже відійшла пробка. І ця людина, завідувач відділенням, був на чергуванні. У цю добу вона говорила: дуже болить. Це, каже, ще нічого, ще далі буде. А потім знеболююче зробили їй, вона просила", – додала вона.

Однак вже вночі 13 жовтня серце дитину зупинилось в утробі матері. Проте тяжкий біль жінки продовжувався після цього ще 6 годин перш ніж її мертвого сина дістали лікарі.

"Я вже коли прибігла і кіпіш підняла, тоді вони почали їй викликати пологи. Сам лікар пояснювати, чому не стимулював пологи, відмовляється. “Все було нормально. Я не хочу відповідати на ваші питання", – обурюється свекруха. За її словами, після цього лікар грюкнув дверима і пішов.

Нагадаємо, молода мама Джамала зачарувала милим образом.

Як повідомляв "Знай.ua", вчені назвали ідеальний вік для народження первістка.

Також "Знай.ua" писав, що Олена Шоптенко показала свою улюблену роботу, і це не танці.

Смерть немовляти. Три дні переймів жінка благала