Багато жінок зважується на пізнє материнство, а пологи після 40 давно вже стали звичним явищем для сучасного суспільства.

мама з дитиною
мама з дитиною

Не становлять винятків і зіркові актриси Голлівуду, яким удалося пізнати радість материнства у досить зрілому віці.

Єва Лонгорія

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

43-річна зірка серіалу "Відчайдушні домогосподарки" Єва Лонгорія народила первістка на початку цього року.

І хоч раніше Єва заявляла, що навряд чи коли-небудь буде мати дітей, зараз вона часто публікує фото з маленьким сином і виглядає невимовно щасливою.

Сальма Хайек

Актриса Сальма Хайєк народила доньку у 41 рік. Разом зі своїм чоловіком-мільярдером Франсуа-Анрі Піно подружжя назвало дівчинку Валентина Палома Піно.

Холлі Беррі

"Жінка-кішка" і "подружка Бонда" Холлі Беррі після того, як їй виповнилося 40, відважилася стати мамою аж двічі. Її первісток народився, коли актрисі було 41, а в 2013 році у віці 47 років Холлі стала мамою вдруге - у зірки народився син Масео.

Ніколь Кідман

Вперше вона стала мамою у 41 рік. У 2008 році у актриси народилася дочка Сандей Роуз Кідман-Урбан.

Кортні Кокс

Зірка культового серіалу "Друзі" Кортні Кокс народила, коли їй було далеко за 40. Дівчинка народилася в 2004 році і назвали її Коко Райлі Аркетт.

Нагадаємо, відома голлівудська актриса і зірка культового серіалу "Відчайдушні домогосподарки" Єва Лонгорія навіть не думає сидіти з тримісячним сином Сантьяго вдома під замком.

Єва Лонгорія
Єва Лонгорія

Так, днями знаменитість прилетіла з малюком в Австралію, де вже встигла відвідати Заповідник живої природи Каррамбін.

Милі фото із прогулянки по заповіднику Лонгорія опублікувала у своєму профілі Instagram.


Як писав раніше Знай.ua, популярна голлівудська актриса Рейчел МакАдамс, яка відома ролями у культових мелодрамах "Щоденник пам'яті" і "Клятва", приховує своє особисте життя від преси.

Однак буквально днями папараці сфотографували її з новонародженим сином і чоловіком на прогулянці.

Зворушливі фото опубліковано на фан-профілі Рейчел МакАдамс у соціальній мережі Instagram.


Також Знай.ua писав про те, що американська співачка і актриса Джессіка Сімпсон поділилася з шанувальниками відмінною новиною: вона чекає третю дитину.