Чимало прихильників гурту "ВІА Гра" з хвилюванням спостерігали за тим, як одна з колишніх учасниць гурту вирішила залишити кар’єру в гурті для того, аби одружитись зі своїм коханим та почати сольну кар’єру.

Нещодавно в мережі з’явились перші знімки з урочистої церемонії, яка відбулась 24 серпня.

Анастасія

Відомо, що Анастасія Кожевнікова та її таємничий наречений Кирило обмінялись обітницями в одному із заміських комплексів Києва.

На опублікованих кадрах Анастасія Кожевнікова щасливо позує перед камерою зі своїм обранцем Кирилом та батьками.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Крім того, як можна побачити на знімках співачка нарешті похизувалась своїм весільним вбранням від Novias. Анастасія Кожевнікова обрала сукню зі шлейфом, розшиту ніжними квітами. Плаття мало чимале декольте та оголювало плечі зірки. Витончена і елегантна наречена зачарувала мережу.

А як вам такий образ нареченої?

До слова, опальна українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе в Росії і активно будує там кар'єру, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram.

Цього разу артистка розповіла про інцидент, який трапився з нею ще до того, як вона потрапила у "ВІА Гру".

співачка

Своїми переживаннями після звільнення знаменитість поділилася в своєму профілі Instagram.

Так, Седокова зізналася шанувальникам, що вперше її звільнили, коли вона вела ранкове шоу на відомому телеканалі.

"Я пам'ятаю, як мене звільнили в перший раз. Нічого не віщувало біди. Я прокинулася о 4:15 ранку. В 4:30 я вже сиділа в маршрутці, яка забирала працівників нашого ранкового шоу по районах і привозила до 5:30 на роботу. Я, як зазвичай, приготувалася вести свій ранковий ефір і раптом до мене підійшла дівчина. Просто асистент. І пошепки промовила - "Ви звільнені. В ефірі вже інша пара"

, — написала в соцмережі Анна Седокова.

При цьому зірка розповіла, як вона боролася з розпачем після того, що сталося. Седокова зізналася, що після звільнення вона продовжила співпрацю з каналом, однак зараз їй платять набагато більше, ніж тоді.

співачка

"Я вийшла з будинку і не розуміла, як бути. Адже я пообіцяла мамі, що куплю їй новий телевізор. Вона ж чекає. У неї був старенький такий. Мені здавалося, що після такої ганьби мене не візьмуть більше нікуди. Адже мене "звільнили". Я дала собі поревіти хвилин сім і потім сказала собі "зберися ганчірка". Через місяць я співала в найкращій групі наших країн, а з каналом ми досі дружимо. Просто тепер вони мені платять у багато разів більше"

, — заявила Седокова.

До посту співачка прикріпила фото зі зйомок у студії. Судячи по зовнішньому вигляду дівчини, знімок був зроблений відносно нещодавно.

співачка

Нагадаємо, відома голлівудська актриса і зірка культового серіалу "Відчайдушні домогосподарки" Єва Лонгорія навіть не думає сидіти з тримісячним сином Сантьяго вдома під замком. Так, днями знаменитість прилетіла з малюком в Австралію, де вже встигла відвідати Заповідник живої природи Каррамбін.

Як повідомляв Znaj.ua, мережу вразила новина про те, що одне з найпопулярніших гламурних видань L'Officiel відмовляється платити гонорари своїм співробітникам.

Також Znaj.ua писав про те, що популярна співачка Анна Седокова накликала на себе бурю обурення шанувальників через те, що запізнилась на концерт та ще й шокуавала присутніх зсоїм зовнішнім виглядом.